Kulturfest Tøyen 2019

28. mai: Bandtelt med Bandskolen, LOUD og Agenda X

Prøv å spille i band med Bandskolen, LOUD og Agenda X som stiller med eget bandtelt på Kulturfest Tøyen. Her kan du prøve deg på ulike instrumenter enten du er nybegynner eller ekspert.

Bandskolen på AKKS
Bandskolen for jenter er for deg som drømmer om å spille i band! Her får du lære å spille forskjellige instrumenter, ha bandøvelser, spille konserter, lage låter, spille inn demo, lære om musikkbransjen, møte artister og nye venner! Har du ikke eget instrument kan du låne av AKKS. Bandskolen er for jenter, transpersoner og ikke-binære mellom 13-19 år. AKKS arrangerer også LOUD! bandleir i høst- og vinterferiene. Uansett kjønn, alder og nivå kan du bli med på AKKS sine andre instrument, dj- og vokalkurs. Gratis ved behov.

LOUD! Jentenes bandleir
LOUD! er en sommerleir for jenter og transpersoner på 11-17 år fra hele Norge. Hos oss får du prøve deg på forskjellige instrumenter, låtskriving, bandøvelser, konserter og masse annet – og selvfølgelig masse nye venner! LOUD passer enten du har har spilt før, eller har lyst til å prøve deg på noe helt nytt. Pris: 0-3500.

Agenda X
Agenda X er et ressurssenter i regi av antirasistisk senter, for spesielt unge som vokser opp i et flerkulturelt miljø med særlig fokus på det sosiale og det kreative! Målet er å styrke samhold og at unge skal kunne se sin bakgrunn og bruke sine narrativer og stemme som en resurs og ta aktiv del i samfunnet og kulturliv.