Pianokurs

Tid: 30 eller 45 minutter, en til en-undervisning, tirsdag og onsdag
Sted: Samsen Kulturhus
Lærer: Andreas Haugen og William Martin Foreman
Aldersgrense: 8 år

Oppstart høst 2024: Uke 36

Ønsker du å spille yndlingslåtene dine? Akkompagnere deg selv når du synger? Eller kanskje du ønsker å spille keyboard i et band? Undervisningen tar for seg spilleteknikk, akkordlære og improvisasjon. Låtene velges ut av instruktør i samarbeid med deltaker, og undervisningen vil bli lagt opp etter dine mål, forkunnskaper og ønsker. Semesteret avsluttes med en valgfri AKKS-konsert der deltakerne kan vise hva de har lært for familie og venner.

Velg mellom 7 eller 14 uker med undervisning per semester.

Påmelding til kurs: Trykk her

Påmeldingsfrist 14 ukers kurs: 18. august
Påmeldingsfrist 7 ukers kurs: 21. oktober

Priser: 0 kr – 4700 kr per semester

  • 1700 kr for 30 minutter i uken i 7 uker.
  • 3400 kr for 30 minutter i uken i 14 uker.
  • 2500 kr for 45 minutter i uken i 7 uker.
  • 5000 kr for 45 minutter i uken i 14 uker

Er du under 26 år og har begrenset økonomi kan du få kurset GRATIS!
Du kan enkelt søke om AKKS Stipend (for alle under 25 år) eller kommunens Fritidsfond (for barn og unge opp til 18 år fra Kristiansand).

Søknad til AKKS-Stipend: Trykk her

  • AKKS-stipend: Økonomi skal ikke stå i veien for deltakelse i musikkaktiviteter. Er du under 26 år kan du eller dine foresatte søke om å få redusert pris eller gratisplass på AKKS Kristiansand sine kurs. Trykk her for å benytte deg av tilbudet om AKKS-stipend velger du enkelt dette i påmeldingskjemaet. Denne ordningen er støttet av Bufdir.
  • Fritidsfond: Kristiansand kommune ønsker at alle barn og unge skal ha samme valgmulighet til å delta i organiserte fritidsaktiviteter, uavhengig av foreldrenes økonomi.  En kan søke om kontingent og nødvendig utstyr til barn og unge som skal delta i en organisert fritidsaktivitet. Du kan enkelt søke på kommunens hjemmeside. Ta gjerne kontakt med oss om du trenger hjelp til søknaden eller har spørsmål.
  • UiA Student: 15% rabatt på undervisning og kurs.
  • Søskenrabatt: 15% rabatt på undervisning og kurs
  • Gruppekurs: 50% rabatt. På vokal, gitar og bass tilbyr vi også gruppekurs om vi får nok påmeldte som ønsker det. Prisene blir da redusert med 50% og du vil bli satt sammen i gruppe på 2-4 personer på ca. lik alder og ferdighetsnivå. Kryss av på dette i påmeldingsskjema om du er interessert i gruppekurs.

* Prisene over forutsetter medlemskap. Medlemskap koster 50,- og varer et kalenderår. Ønsker du ikke å bli medlem i AKKS så koster det 50% mer

Spørsmål? Ta kontakt: kurs@kristiansand.akks.no

Instruktør Andreas Haugen

Andreas Haugen har master i kunstfag med  fordypning i musikk fra Universitetet i Agder. Han har lang erfaring med musikkundervisning, og bakgrunn som både klassisk og rytmisk pianist, i tillegg til å være en aktiv musiker selv. Han har piano som hovedinstrument men har også god kunnskap om bass, gitar og trommer. Som musikklærer er han opptatt av at undervisningen skal være interessant og morsom, og han strekker seg etter å gi deg som deltaker en best mulig opplevelse!