Piano

Tid: 30 eller 45 minutter en til en undervisning, tirsdag og onsdag
Sted: Samsen Kulturhus
Lærer: Andreas Haugen og Martin Raev
Aldersgrense: 8 år

Ønsker du å akkompagnere deg selv når du synger? Eller kanskje du ønsker å spille keyboard i et band? Undervisningen tar for seg spilleteknikk, akkordlære og improvisasjon. Låtene velges ut av instruktør i samarbeid med deltaker, og undervisningen vil bli lagt opp etter dine mål, forkunnskaper og ønsker.

Semesteret avsluttes med en AKKS-konsert der deltakerne kan vise hva de har lært for familie og venner.

Velg mellom 10 eller 15 uker med undervisning per semester.

Påmelding til kurs: Trykk her

Spørsmål? Ta kontakt: kontoretkrs@akks.no

Instruktør Andreas Haugen

Andreas Haugen har master i kunstfag med  fordypning i musikk fra Universitetet i Agder. Han har lang erfaring med musikkundervisning, og bakgrunn som både klassisk og rytmisk pianist, i tillegg til å være en aktiv musiker selv. Han har piano som hovedinstrument men har også god kunnskap om bass, gitar og trommer. Som musikklærer er han opptatt av at undervisningen skal være interessant og morsom, og han strekker seg etter å gi deg som deltaker en best mulig opplevelse!

 

 

Instruktør Martin Raev

Martin har studert musikkvitenskap på UiO, og faglærerutdanning i musikk ved UiA. Han har undervist i flere år og har erfaring fra videregående, kulturskole og privatundervisning i alle aldre. Han er også utøvende musiker og komponist med prosjekter som «Ole Flugstad», «ANFIEE» og «HORDA».

“Jeg er opptatt av at elevene mine skal ha det gøy med musikk, og få en tilpasset opplæring som føles relevant for dem, uavhengig av nivå og bakgrunn.
For meg er det viktig å gi dem verktøy som de selv kan oppdage og leke med. Dette kan inkludere notelære, gehørlære, produksjon og komposisjon og stilartsforståelse, men også mye mer!"

Priser:

  • 2150 kr for 30 minutter i uken i 10 uker.
  • 3200 kr for 30 minutter i uken i 15 uker.
  • 3200 kr for 45 minutter i uken i 10 uker.
  • 4250 kr for 45 minutter i uken i 15 uker.

 

  • UIA Student 15% rabatt på undervisning og kurs.
  • Søskenrabatt 15% rabatt på undervisning og kurs
  • AKKS-stipend Økonomi skal ikke stå i veien for deltakelse i musikkaktiviteter.
    Er du under 26 år kan du eller dine foresatte søke om å få redusert pris eller gratisplass på AKKS Kristiansand sine kurs. For å benytte deg av tilbudet om AKKS-stipend velger du dette i påmeldingskjemaet. Denne ordningen er støttet av Bufdir.

* Prisene over forutsetter medlemskap. Medlemskap koster 50,- og varer et kalenderår. Ønsker du ikke å bli medlem i AKKS så koster det mer.