Bandkurs

Finn noen å spille med på AKKS Kristiansand sitt bandkurs!

AKKS bandkurs er kurset for deg som ønsker å møte andre musikere og lære å spille i band.

Du og bandet ditt velger to til tre låter som dere jobber med under kursets uker. Med dere på veien har dere en instruktør med bred erfaring fra musikklivet. Instruktøren vil veilede bandene i låtmateriale, samspill og kommunikasjon. Bandkursene er sosiale kurs med fokus på samspill og spilleglede. Her får du masse god musikalsk trening! Så langt det går forsøker vi å sette sammen band ut fra alder og sjangerpreferanser.

Oppstart: Uke 9 (Vi prøver å finne et tidspunkt som passer for alle deltakerne)
Varighet: 8 uker med instruktør i 1 time per uke.
Instruktør: Ingri Jordahl Østensen
Pris: 1000,- (eller gratis med AKKS Stipend/Fritidsfond)

Musikkaktivitet for alle

  • AKKS-stipend Økonomi skal ikke stå i veien for deltakelse i musikkaktiviteter.
    Er du under 26 år kan du eller dine foresatte søke om å få redusert pris eller gratisplass på AKKS Kristiansand sine kurs. For å benytte deg av tilbudet om AKKS-stipend velger du dette i påmeldingskjemaet. Denne ordningen er støttet av Bufdir.
  • Fritidsfond: Kristiansand kommune ønsker at alle barn og unge skal ha samme valgmulighet til å delta i organiserte fritidsaktiviteter, uavhengig av foreldrenes økonomi.  En kan søke om kontingent og nødvendig utstyr til barn og unge som skal delta i en organisert fritidsaktivitet. Du kan enkelt søke på kommunens hjemmeside. Ta gjerne kontakt med oss om du trenger hjelp til søknaden eller har spørsmål.
  • UIA Student 15% rabatt på undervisning og kurs.
  • Søskenrabatt 15% rabatt på undervisning og kurs

Påmelding finner du HER


Forkunnskaper

Kurset er for både nybegynnere og viderekomne. Om du kommer rett fra instrumentkurs eller har lært deg instrumentet ditt på egenhånd, er det fullt mulig å melde seg på bandkurset. Den eneste forutsetningen er at du kan spille instrumentet ditt. Instruktøren hjelper med tilpassing av låtmateriale til bandets nivå.


Praktisk om kurset

  • Ta med ditt instrument; gitar, trommestikker, bass eller annet. Forsterkere, piano og trommesett er i øvingslokalet.
  • Mangler du gitar eller bass har AKKS Kristiansand noen til leie.
  • Bandene vil bli satt sammen etter hvilket instrument man spiller. Det er vanligvis 3-5 personer i hvert band.
  • I tillegg til hver kursdag får hvert band ukentlig én gratis økt på tre timer til egenøving i AKKS Kristiansand sine øvingslokaler på Samsen Kulturhus under kursperioden, hvor dag og tid avtales internt i bandet.

Er du usikker på nivået ditt eller har andre spørsmål?
Ta gjerne kontakt med oss på kurs@kristiansand.akks.no

Instruktør Ingri Jordahl Østensen

Ingri Jordahl Østensen har lenge drevet med musikk, både vokal og piano, og er også veldig glad i å lage egen musikk. Hun har gått på jazzlinjen ved Toneheim folkehøyskole og har studert et år med utøvende jazz på Universitet i Stavanger. Nå studerer hun rytmisk musikk på Universitetet i Agder, med vokal som hovedinstrument.

Ingri ønsker å dele sin musikkglede med andre. Hun synes det er viktig at alle deltakere får mulighet til å utforske musikken de selv liker og i samspill få mulighet til å lære av hverandre på tvers av instrument og sjangere. Ingri har undervist som vokallærer i AKKS Bergen og som bandleder på LOUD i AKKS Bergen. Hun gleder seg til å bli kjent med de som melder seg på årets kurs i Kristiansand!