Bandkurs

Finn noen å spille med på AKKS Kristiansand sitt bandkurs!

AKKS sitt bandkurs er kurset for deg som ønsker å møte andre musikere og lære å spille band. Kurset starter med en kort innføring i låtskriving, og deretter begynner vi å spille sammen.

Du og bandet ditt velger to til tre låter som dere jobber med under kursets uker. Med dere på veien har dere en instruktør med bred erfaring fra musikklivet. Instruktøren vil veilede bandene i låtmateriale, samspill og kommunikasjon.

Påmelding finner du HER

Bandkursene er svært sosiale kurs med fokus på samspill og spilleglede. Her får man masse god musikalsk trening! Så langt det går forsøker vi å sette sammen band ut fra alder og sjangerpreferanser.


Forkunnskaper

Kurset er for både nybegynnere og viderekomne. Om du kommer rett fra instrumentkurs eller har lært deg instrumentet ditt på egenhånd, er det fullt mulig å melde seg på bandkurset. Den eneste forutsetningen er at du kan spille instrumentet ditt. Instruktøren hjelper med tilpassing av låtmateriale til ditt nivå.


Praktisk om kurset

  • Ta med ditt instrument; gitar, trommestikker, bass eller annet. Forsterkere, piano og trommesett er på lokalet.
  • Mangler du gitar eller bass har AKKS Kristiansand noen til leie.
  • Bandene vil bli satt sammen etter hvilket instrument man spiller. Det er vanligvis 3-5 personer i hvert band.
  • I tillegg til hver kursdag får hvert band ukentlig én gratis økt på tre timer til egenøving i AKKS Kristiansand sine øvingslokaler på Samsen Kulturhus under kursperioden, hvor dag og tid avtales internt i bandet.

 

Musikkaktivitet for alle

Økonomi skal ikke stå i veien for deltakelse i musikkaktivitet.
Er du under 18 år kan du eller dine foresatte søke om å få redusert pris eller gratisplass på AKKS Kristiansand sine kurs.

For å benytte deg av tilbudet velger du dette i påmeldingskjemaet. Har du spørsmål ta kontakt med daglig leder på kristiansand@akks.no. Denne ordningen er støttet av Bufdir.

 

Er du usikker på nivået ditt eller har andre spørsmål?
Ta gjerne kontakt med oss på kontoretkrs@akks.no.