Er du vår nye pianoinstruktør?

Send søknad til kurs@kristiansand.akks.no - Søknadsfrist 23. juni!

AKKS Kristiansand tilbyr en-til-en og gruppekurs for nybegynnere og viderekomne. Vi søker deg som har erfaring med pianoundervisning, er engasjert i likestilling, og som vil bidra til å skape et godt miljø for våre kursdeltakere ved AKKS Kristiansand. Vi tilbyr en spennende jobb i et inspirerende omgivelser på Samsen Kulturhus. Vi tar imot barn fra 8 år, i tillegg til ungdom og voksne opp til 100 år ved Vesterveien 2, 4613 Kristiansand.

Vi tar utgangspunkt i spilleglede, mestringsfølelse og en normkritisk tilnærming til kjønn og musikk. På våre pianokurs lærer man alt fra basis-elementer av pianoinstrumentet, spilleglede og avanserte teknikker. Kursdeltakere får også muligheten til å spille i band ved våre AKKS-konserter.

Er dette noe du kunne tenkt deg å være en del av? Vi har forskjellige lønnstrinn basert på erfaring og/eller utdanning. Vi ser etter deg som er fleksibel, engasjert og interessert i å vise både teknisk kompetanse og lekenhet med piano.

Engasjementet går i gang fra og med uke 36, og du blir en del av #akksfamilien som innleid oppdragsgiver med lønn via faktura. Vi håper å høre fra deg!

Send musikalsk/vanlig CV og en søknad til kurs@kristiansand.akks.no innen 23. juni så hører du fra oss!

 

Tiltredelse: Uke 36

Søknadsfrist: 23. juni 2024

Søknad med CV og referanser, sendes på epost til kurs@kristiansand.akks.no

 

Nærmere opplysninger om jobben kan fås ved henvendelse til kursansvarlig Amalie Eldnes, e-post kurs@kristiansand.akks.no

AKKS Kristiansand jobber for å rekruttere, motivere og synliggjøre jenter og kvinner i musikklivet. Vår kjernevirksomhet er kursvirksomhet, i tillegg leier vi ut øvingslokaler og arrangerer konserter. Våre tilbud er åpne for alle uavhengig av kjønn, religion eller hudfarge, bortsett fra enkelte kurs som er forbeholdt jenter, blant annet LOUD – jentenes bandleir. AKKS Kristiansand er en av fem AKKS-avdelinger i Norge og vårt overordnede formål er å jobbe for likestilling og mangfold i alle ledd av musikklivet.

 

Adresse arbeidsted

Samsen kulturhus

Vesterveien 2

4613 Kristiansand