Neste DJ kurs starter i uke 6.

Oppstart neste kurs for voksne (18-år +) 

DJ 1 for nybegynnere:

Det blir foreløpig ikke lagt ut noen påmelding, da vi har venteliste. Neste DJ kurs starter i uke 6.

Pris: 2400,-

DJ kursene koster 2400 kr for 6 kursdager à 1,5 timer pr gang.

Påmelding DJ 1, runde 2: Fullt

Det er mulig å sette seg på venteliste, send e-post til kurs@oslo.akks.no

Instruktør: Zena Løchting Williams

 


DJ 2 for viderekomne:

Oppstart uke 15

Datoer, mandager – 08.04 15.04, 22.04, 29.04, 06.05 og 13.05

Kurset holdes i Brenneriveien 9. 0182 Oslo

Pris: 2400,-

DJ kursene koster 2400 kr for 6 kursdager à 1,5 timer pr gang.

Påmelding DJ 2:

lenke til påmelding DJ 2

Instruktør: Helene Johannessen

 


Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. I noen tilfeller kan vi gi deltakere med vanskelig økonomi gratis- eller rabatterte plasser. Disse plassene er forbeholdt ungdom 13-19 og jenter/kvinner. Send en kortfattet søknad til kurs@oslo.akks.no.

Alle søkere blir kontaktet på e-post. 

Send gjerne en e-post om du har spørsmål eller vi vite mer om våre kurs: kurs@oslo.akks.no

 


DJ 1  for nybegynnere:

– her trengs ingen forkunnskaper, så lenge du digger musikk og synes det høres gøy ut å lære DJ-ing. Vi går nøye igjennom oppkobling og de forskjellige funksjonene på mikser, samt noe grunnleggende innføring i vinyl for de som ønsker det. Vi tar for oss BPM, beatmiksing og forskjellige teknikker og effekter man kan bruke når man mikser, slik at man er i stand til å spille selv etter endt kurs.

Instruktør for dette kurset er Zena Løchting Williams:

Oslo baserte Zena Løchting Williams eller Dj Conekticut gir oss et spekter musikk- kvalitet av både karibisk, europeeisk & afrikansk sort. Hun favoriserer sjangre som Dancehall, Afro Fusion, Reggae & noe utvalgt R&B Pop. Hun har mixet siden 2018 og holdt Nybegynner kurs med AKKS siden 2021. 

Vi har hørt henne spille flere steder både her og utenfor landet som bla. Kulturhuset, Tusj, Dattera Til Hagen, Tukt, Youngs, SALT Art & Music, Oslo World Music Festival, Insomnia Festival mm. Sverige, Frankrike & Jamaica.

Zena har alltid hatt en lidenskap for nykommende artisteri og det kreative miljøet  som etableres når slikt samles. Gjennom Nybegynner kurs ønsker hun å samle interesserte og fokuserte DJ nykommere til et hyggelig og lærerikt safespace. Vi ønsker at kurset skal gi deg grunnleggende mixe ferdigheter og forståelse, større selvtillit i deg som DJ og 101 teknisk forståelse.

Velkommen til en innholdsrik og gøyal kurs- periode! 


DJ 2 for viderekomne: 

er for de som har noe kunnskap fra før. Her bør man vite det grunnleggende om hvordan utstyret fungerer, og hvordan man mikser sammen to sanger. Her vil vi ha mer fokus på å finne sitt eget uttrykk og sin egen spillestil. Vi vil jobbe enda mer med effekter og overganger tilpasset elevenes ønske. På nivå 2 jobber vi sammen for å finne ditt særpreg og stil som DJ.

Vi har normalt mer pågang på Nivå 1 kurset vårt enn på nivå 2 kurset. Ved stor interesse arrangerer vi flere runder med nivå 1 kurs, og avlyser nivå 2 kurset dersom det er færre enn 3 påmeldte deltakere. Påmeldte deltakere holdes oppdatert om disse eventuelle endringene via e-post.

Instruktør for DJ 2 er Helene Johannessen.

 


Praktisk Info:

  • Kurset går over 6 ganger med 1,5 timer kurs i 6 uker.
  • Totalt 9 timers undervisning.
  • Gruppekurset foregår i grupper på maks 6 deltakere, hvor deltakerne deler på å bruke DJ-pulten.
  • Du trenger ikke eget DJ-utstyr for å gå på kurs hos oss. DJ-pulten til AKKS brukes på kurs. Det vil ikke være mulig å ta med eget DJ-utstyr på kurset.
  • På kurset bruker vi AKKS Oslos Pioneer CDJ spillere (standard for de fleste utesteder) og spiller med USB stick. Modeller: Pioneer XDJ-1000 med djm 850 mixer og cdj 900 nexus.
  • Du må ta med din egen USB-stick på kurset, instruktøren viser deg tidlig på kurset hvordan du bruker denne.
  • Kurset holdes i AKKS Oslos øvingslokaler, Brenneriveien 9, på Grünerløkka.

Våre DJ Instruktører:

Zena Løchting Williams

Helene Johannessen (Oh Mama Crew)

Fartein Orestad (Finson)


 

Noe du lurer på? Ta kontakt med kursansvarlig, Silje Holmen.