Avlyst! – Dette kurset er dessverre avlyst som følge av regjeringens tiltak for å begrense koronasmitte. Følg med på denne siden, eller vårt nyhetsbrev for informasjon om påmelding til neste kursrunde som vil ha oppstart høsten 2020. 

Oppstart: April 2020 (Avlyst)
Tid nivå 1: Tirsdager 17:30-19:00
Tid nivå 2: Torsdager 19:30-21:00
Kurslengde: 5 uker, 1,5 timer per uke
Utstyr: Man trenger ikke eget DJ-utstyr for å gå på DJ kurs hos AKKS Oslo. Dette lånes i forbindelse med kurset.
Priser: Under 26 år: 0*-1800 kr // Over 26 år: 2400 kr // *Les mer om gratisplass nederst på siden.
Sted: AKKS Oslos øvingslokaler, Brenneriveien 9, på Grünerløkka
Alder: 14+ (Kvinner, transpersoner og ikke-binære mellom 14-26 prioriteres på AKKS Oslos kurs med stor etterspørsel, men deltakere av andre kjønn, og over 26 er også velkomne).

På nivå 1 trengs ingen forkunnskaper, så lenge du digger musikk og synes det høre gøy ut å lære DJ-ing. Vi går nøye igjennom oppkobling og de forskjellige funksjonene på mikser, samt noe grunnleggende innføring i vinyl for de som ønsker det. Vi tar for oss BPM, beatmiksing og forskjellige teknikker og effekter man kan bruke når man mikser, slik at man er i stand til å spille selv etter endt kurs.

Nivå 2 er for de som har noe kunnskap fra før. Her bør man vite det grunnleggende om hvordan utstyret fungerer, og hvordan man mikser sammen to sanger. Her vil vi ha mer fokus på å finne sitt eget uttrykk og sin egen spillestil. Vi vil jobbe enda mer med effekter og overganger tilpasset elevenes ønske. På nivå 2 jobber vi sammen for å finne ditt særpreg og stil som DJ.

Kursinfo: Undervisningen foregår i grupper på tre til fem personer, med 1,5 time per gang. Deltakerne tilbys gratis øvingstid for egenøving i AKKS Oslo sine lokaler så lenge de går på kurset og så langt kapasiteten rekker. Siste kursrunde er en felles spillejobb på AKKS-konserten på Deichman Grünerløkka der du kan invitere venner til å danse og sjekke ut hva du har lært! Etter påmeldingsfristen er ute kan du kontakte oss og høre om det er plasser igjen på kurset. Kurs med for få deltakere avlyses. Vi prøver å sette sammen grupper av likt aldersnivå, men det er først og fremst nivå vi går ut i fra ved sammensetning av grupper.

DJ-instruktør Olga Nikonova aka. DJ Lang Jente.

Om instruktøren: Vår DJ-instruktør Olga Nikonova aka DJ Lang Jente har en hel del erfaring som DJ-instruktør etter å ha holdt kurs hos AKKS Stavanger, og AKKS Oslo de siste årene. Som DJ spiller Olga elektronisk musikk, mest fun house og UK, i tillegg til noe hip hop. Olga har spilt på festivaler som Insomnia og Perkapella, utesteder, utstillinger og husfester og leder sitt eget DJ-baserte radioprogram tirsdager fra 20:00-23:00 hos Radiorakel. Olga bruker både digital musikk på USB og vinyl når hun spiller, og er opptatt av å legge en del grunnleggende musikkteori som grunnlag for nye DJ’s.

*Gratisplass? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. Med støtte fra BUFDIR kan vi gi deltakere under 26 år med vanskelig økonomi gratisplass!Huk av i påmeldingskjemaet for gratisplass, og skriv litt om hvorfor du behøver gratisplass.

Medlemsskap: For å gå på kurs hos AKKS, må man være medlem. Se info om medlemsskap her.

Noe du lurer på? Ta kontakt med kursansvarlig, Haley Shea.