Oppstart neste kurs: Onsdag 4. November
Kurstyper: Gruppekurs
Kurslengde: 5 uker
Alder: 14+ (Deltakere mellom 14-26 prioriteres på AKKS Oslos kurs, men deltakere over 26 er også velkomne)


Nivå 1 – Her trengs ingen forkunnskaper, så lenge du digger musikk og synes det høre gøy ut å lære DJ-ing. Vi går nøye igjennom oppkobling og de forskjellige funksjonene på mikser, samt noe grunnleggende innføring i vinyl for de som ønsker det. Vi tar for oss BPM, beatmiksing og forskjellige teknikker og effekter man kan bruke når man mikser, slik at man er i stand til å spille selv etter endt kurs.

Nivå 2 er for de som har noe kunnskap fra før. Her bør man vite det grunnleggende om hvordan utstyret fungerer, og hvordan man mikser sammen to sanger. Her vil vi ha mer fokus på å finne sitt eget uttrykk og sin egen spillestil. Vi vil jobbe enda mer med effekter og overganger tilpasset elevenes ønske. På nivå 2 jobber vi sammen for å finne ditt særpreg og stil som DJ.

Tid Nivå 1: Onsdager 17:30-19:00
Tid Nivå 2: Onsdager 19:00-20:30


Praktisk Info:

 • Kurset går over 5 ganger med 1,5 timer kurs + mulighet til å spille på AKKS-konserten 10. Desember som en avslutning på kurset.
 • Totalt 7,5 timers undervisning.
 • Gruppekurset foregår i grupper på maks 6 deltakere, hvor deltakerne deler på å bruke DJ-pulten.
 • Du trenger ikke eget DJ-utstyr for å gå på kurs hos oss. DJ-pulten til AKKS brukes på kurs, og kan bookes til egenøvinger utenom kurstiden. Det vil ikke være mulig å ta med eget DJ-utstyr på kurset.
 • På kurset bruker vi AKKS Oslos Pioneer CDJ spillere (standard for de fleste utesteder) og spiller med USB stick.
 • Det er lurt å ta med din egen USB-stick på kurset, instruktøren viser deg tidlig på kurset hvordan du bruker denne.
 • Det er mulig å øve gratis i AKKS sine øvingslokaler mellom kursdagene, mandag til torsdag før kl. 17:00 og i helgene for kursdeltakerne.
 • Vi prøver å sette sammen grupper av likt aldersnivå, men det er først og fremst nivå vi går ut i fra ved sammensetning av grupper.
 • Kurset holdes i AKKS Oslos øvingslokaler, Brenneriveien 9, på Grünerløkka.

DJ-instruktør Olga Nikonova aka. DJ Lang Jente.

Om instruktøren: Vår DJ-instruktør Olga Nikonova aka DJ Lang Jente har en hel del erfaring som DJ-instruktør etter å ha holdt kurs hos AKKS Stavanger, og AKKS Oslo de siste årene. Som DJ spiller Olga elektronisk musikk, mest fun house og UK, i tillegg til noe hip hop. Olga har spilt på festivaler som Insomnia og Perkapella, utesteder, utstillinger og husfester og leder sitt eget DJ-baserte radioprogram tirsdager fra 20:00-23:00 hos Radiorakel. Olga bruker både digital musikk på USB og vinyl når hun spiller, og er opptatt av å legge en del grunnleggende musikkteori som grunnlag for nye DJ’s.

 


Priser DJ-kurs

 • Kursavgift gruppekurs 25 år eller yngre – kr. 1500*
 • Kursavgift gruppekurs 26 år og opp – kr. 2000

Man må være medlem i AKKS Oslo for å få tilgang til oppgitte priser. Medlemsskap i AKKS Oslo koster 50 kr per år. Det er mulig å melde seg på kurs uten medlemskap til en høyere pris. Ta kontakt dersom du ikke ønsker å bli medlem.

*Rabattert plass? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. I noen tilfeller kan vi gi deltakere med vanskelig økonomi rabatterte plasser. Huk av i påmeldingskjemaet for å søke om rabattert plass og skriv en kort begrunnelse i feltet under. Alle søkere blir kontaktet på e-post med beskjed om vi har mulighet til å gi bort rabattert plass. Man må være medlem i AKKS Oslo for å benytte seg av dette tilbudet. Medlemskap koster 50 kr.

Noe du lurer på? Ta kontakt med kursansvarlig, Haley Shea.