Neste mulighet for å melde seg på dette kurset vil være høsten 2020. Følg  vårt nyhetsbrev  for å få motta informasjon om påmelding. 

Oppstart: Høsten 2020
Tid nivå 1: Tirsdager 17:30-19:00 
Tid nivå 2: Tirsdager 19:15-20:45

Kurslengde: 8 uker, 1,5 timer per uke
Utstyr: Mot et tillegg på 200 kr kan du låne instrument av AKKS Oslo under kursperioden. Dette er gratis for deltakere med gratisplass.
Priser: Under 26 år: 2400 kr // Over 26 år: 3200 kr // Les mer om gratisplass nederst på siden.
Sted: AKKS Oslos øvingslokaler, Brenneriveien 9, på Grünerløkka
Alder: 14+ (Elever mellom 14-26 prioriteres på AKKS Oslos kurs, men deltakere over 26 er også velkomne.

Synes du bassisten er den kuleste i bandet? AKKS Oslo tilbyr basskurs, enten du er helt fersk, eller har spilt bass en stund. Kursene tar for seg spilleteknikk, instrumentkunnskap, stemming, bruk av forsterker samt noe musikkteori.

Nivå1: Kurset er rettet inn mot bassistrollen i band, og ved å jobbe med ulike låter går kurset inn på elementer som rytme og rytmefølelse, bassganger, riff, lyd, dynamikk etc. Deltakerne oppfordres til å ta med sanger de har lyst til å spille på kurset.

Nivå 2 er for deg som allerede kan litt bass som ønsker å jobbe med å lage riff og låter, videreutvikle din stil som bassist, og teste ut ulike effekter.

Kursinfo: Undervisningen foregår i grupper på tre til fem personer, 1, 5 time per gang. Deltakerne tilbys gratis øvingstid for egenøving i AKKS Oslo sine lokaler så lenge de går på kurset og så langt kapasiteten rekker. Kursene følger skoleruta i Oslo. Etter påmeldingsfristen er ute kan du kontakte oss og høre om det er plasser igjen på kurset.Vi prøver å sette sammen grupper av lik aldersnivå, men det er først og fremst nivå vi går ut i fra ved sammensetning av grupper.

Bassinstruktør Marie Moe fra bandet Razika. Foto: Anna Jakobsen.

Om instruktøren: Marie Moe har spilt bass og vært låtskriver i bandet Razika i over 10 år. Razika har iløpet av sin tid som band turnert over hele Norge, Japan, England og mer, og har så langt sluppet 4 plater. Marie kommer til oss i AKKS Oslo med god erfaring som bassinstruktør etter å ha vært lærer på AKKS Bergens basskurs og bandleder/basslærer på LOUD!- Jentenes bandleir.

Gratisplass? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. Med støtte fra BUFDIR kan vi gi deltakere under 26 år med vanskelig økonomi gratisplass! Huk av i påmeldingskjemaet for gratisplass, og skriv litt om hvorfor du behøver gratisplass.

Medlemsskap: For å gå på kurs hos AKKS, må man være medlem. Se info om medlemsskap her.

Noe du lurer på? Ta kontakt med kursansvarlig, Haley Shea.