Oppstart neste kurs: Tirsdag 9. Februar
Påmeldingsfrist: 26. Januar
Kurstype: En-til-en kurs
Kurslengde: Semesterbasert. Januar – Juni 2021 (15 uker)
Alder: 7-19 år (Basskurs for deltakere over 20 finnes her)


Nivå 1 – For deg som aldri har spilt bass før.Kurset er rettet inn mot bassistrollen i band, og ved å jobbe med ulike låter går kurset inn på elementer som rytme og rytmefølelse, bassganger, riff, lyd, dynamikk etc. Deltakerne oppfordres til å ta med sanger de har lyst til å spille på kurset.

Nivå 2/3 – For deg som kan spille bass fra før av. Kurset er for deg som allerede kan litt bass som ønsker å jobbe med å lage riff og låter, videreutvikle din stil som bassist, og teste ut ulike effekter.

Tid en-til-en kurs:
Tirsdager 15:30-19:30 – Deltakere får bekreftelse på e-post om når deres 30 minutters økt blir innen dette tidsintervallet – skriv i påmeldingsskjema dersom du har spesielle behov.

Har du spørsmål om dette kurset og koronasituasjonen? Les mer om smittevern og smitteverntiltak på kurs her.


Praktisk Info:

  • En-til-en kurs er semesterbaserte og varer fra oppstart i slutten av Januar til semesterslutt i starten av Juni.
  • Du trenger ikke egen bass for å gå på kurs hos oss. Du kan leie bass for 200 kr ekstra.
  • Det er mulig å øve gratis i AKKS sine øvingslokaler mellom kursdagene, mandag til fredag før kl. 17:00 og i helgene for kursdeltakerne.
  • Kurset holdes i AKKS Oslos øvingslokaler, Brenneriveien 9, på Grünerløkka.

Bassinstruktør Marie Moe fra bandet Razika. Foto: Anna Jakobsen.

Om instruktøren: Marie Moe har spilt bass og vært låtskriver i bandet Razika i over 10 år. Razika har iløpet av sin tid som band turnert over hele Norge, Japan, England og mer, og har så langt sluppet 4 plater. Marie kommer til oss i AKKS Oslo med god erfaring som bassinstruktør etter å ha vært lærer på AKKS Bergens basskurs og bandleder/basslærer på LOUD!- Jentenes bandleir.

Pris: 4500 kr* for hele semesteret (15 uker) – Kursavgiften kan deles i to innbetalinger slik at man betaler 2250 kr i Januar og igjen i April.

Man må være medlem i AKKS Oslo for å få tilgang til oppgitte priser. Medlemsskap i AKKS Oslo koster 50 kr per år. Det er mulig å melde seg på kurs uten medlemskap til en høyere pris. Ta kontakt dersom du ikke ønsker å bli medlem.

*Rabattert plass? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. I noen tilfeller kan vi gi deltakere med vanskelig økonomi rabatterte plasser. Huk av i påmeldingskjemaet for å søke om rabattert plass og skriv en kort begrunnelse i feltet under. Alle søkere blir kontaktet på e-post med beskjed om vi har mulighet til å gi bort rabattert plass. Man må være medlem i AKKS Oslo for å benytte seg av dette tilbudet. Medlemskap koster 50 kr.

Noe du lurer på? Ta kontakt med kursansvarlig, Haley Shea.