Oppstart neste kurs: Info om kurs, høst 2022 kommer fortløpende.
Kurstype: En-til-en kurs
Kurslengde: Semesterbasert. August-desember.
Alder: 7-19 år – Ved kapasitet setter vi også opp en-til-en kurs for de over 19 år, ta kontakt for å melde interesse.


Nivå 1 – For deg som aldri har spilt bass før.Kurset er rettet inn mot bassistrollen i band, og ved å jobbe med ulike låter går kurset inn på elementer som rytme og rytmefølelse, bassganger, riff, lyd, dynamikk etc. Deltakerne oppfordres til å ta med sanger de har lyst til å spille på kurset.

Nivå 2/3 – For deg som kan spille bass fra før av. Kurset er for deg som allerede kan litt bass som ønsker å jobbe med å lage riff og låter, videreutvikle din stil som bassist, og teste ut ulike effekter.

Tid en-til-en kurs:
Tirsdager 15:30-19:00 – Deltakere får bekreftelse på e-post om når deres 30 minutters økt blir innen dette tidsintervallet – skriv i påmeldingsskjema dersom du har spesielle behov.


Praktisk Info:

  • En-til-en kurs er semesterbaserte og varer fra oppstart til semesterslutt i desember.
  • Du trenger ikke egen bass for å gå på kurs hos oss. Du kan leie bass for 200 kr ekstra.
  • Det er mulig å øve gratis i AKKS sine øvingslokaler mellom kursdagene, mandag til fredag før kl. 17:00 og i helgene for kursdeltakerne.
  • Kurset holdes i AKKS Oslos øvingslokaler, Brenneriveien 9, på Grünerløkka.

Tidligere bassinstruktør Marie Moe fra bandet Razika. Foto: Anna Jakobsen.

Om instruktøren: Stan Callewaert

Pris: 4500 kr* for hele semesteret (15 uker) – Kursavgiften deles i to innbetalinger slik at man betaler halvt kursbeløp ved oppstart, og andre halvdel halvveis i kurset.

Egne priser for deltakere over 19 år etter lengde på kurset. Ta kontakt for å motta pristilbud.

Man må være medlem i AKKS Oslo for å få tilgang til oppgitte priser. Medlemsskap i AKKS Oslo koster 50 kr per år. Det er mulig å melde seg på kurs uten medlemskap til en høyere pris. Ta kontakt dersom du ikke ønsker å bli medlem.

*Rabattert plass? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. I noen tilfeller kan vi gi deltakere med vanskelig økonomi rabatterte plasser. Huk av i påmeldingskjemaet for å søke om rabattert plass og skriv en kort begrunnelse i feltet under. Alle søkere blir kontaktet på e-post med beskjed om vi har mulighet til å gi bort rabattert plass. Man må være medlem i AKKS Oslo for å benytte seg av dette tilbudet. Medlemskap koster 50 kr.

Ønsker du å delta på kurset etter det har startet opp? Ved ledig kapasitet tilbyr vi plasser til kursdeltakere med løpende oppstart utover i semesteret. Fyll ut påmeldingsskjema, så tar vi kontakt med deg med et pristilbud. Priser for kurs som starter opp etter oppstart bestemmes utifra lengden på kurset.

Noe du lurer på? Ta kontakt med kursansvarlig, Silje Holmen.