Oppstart neste kurs: Tirsdag 1. September – ta kontakt for å høre om vi har ledig plass etter oppstart.
Kurstyper: En-til-en kurs
Kurslengde: 8 uker
Alder: 14+ (Deltakere mellom 14-26 prioriteres på AKKS Oslos kurs, men deltakere over 26 er også velkomne)


Nivå 1 – For deg som aldri har spilt bass før.Kurset er rettet inn mot bassistrollen i band, og ved å jobbe med ulike låter går kurset inn på elementer som rytme og rytmefølelse, bassganger, riff, lyd, dynamikk etc. Deltakerne oppfordres til å ta med sanger de har lyst til å spille på kurset.

Nivå 2/3 – For deg som kan spille bass fra før av. Kurset er for deg som allerede kan litt bass som ønsker å jobbe med å lage riff og låter, videreutvikle din stil som bassist, og teste ut ulike effekter.

Tid en-til-en kurs:
Tirsdager 15:30-19:30

Deltakere får bekreftelse på e-post om når deres 30 minutters økt blir innen dette tidsintervallet – skriv i påmeldingsskjema dersom du har spesielle behov.


Praktisk Info:

 • Gruppekurset går over 8 ganger med 1,5 timer hver kursdag. Totalt 12 timers undervisning.
 • Gruppekurset foregår i grupper på maks 5 deltakere.
 • En-til-en kurs går over 8 ganger med 30 minutter hver kursdag. Totalt 4 timers undervisning.
 • Du trenger ikke egen bass for å gå på kurs hos oss. Bass kan leies for et tillegg på kr. 200 under kurset.
 • Det er mulig å øve gratis i AKKS sine øvingslokaler mellom kursdagene, mandag til torsdag før kl. 17:00 og i helgene for kursdeltakerne.
 • Vi prøver å sette sammen grupper av likt aldersnivå, men det er først og fremst nivå vi går ut i fra ved sammensetning av grupper.
 • Kurset holdes i AKKS Oslos øvingslokaler, Brenneriveien 9, på Grünerløkka.
 • Gruppekurs med færre enn 3 påmeldte deltakere vil bli avlyst, og deltakerne vil få tilbud om å delta på en-til-en undervisning.

Bassinstruktør Marie Moe fra bandet Razika. Foto: Anna Jakobsen.

Om instruktøren: Marie Moe har spilt bass og vært låtskriver i bandet Razika i over 10 år. Razika har iløpet av sin tid som band turnert over hele Norge, Japan, England og mer, og har så langt sluppet 4 plater. Marie kommer til oss i AKKS Oslo med god erfaring som bassinstruktør etter å ha vært lærer på AKKS Bergens basskurs og bandleder/basslærer på LOUD!- Jentenes bandleir.

Priser 8-ukers kurs

 • Kursavgift gruppekurs 25 år eller yngre – kr. 2400*
 • Kursavgift gruppekurs 26 år og opp – kr. 3200
 • Kursavgift en-til-en kurs 25 år eller yngre – 2800*
 • Kursavgift en-til-en kurs 26 år og opp – kr. 3600

Man må være medlem i AKKS Oslo for å få tilgang til oppgitte priser. Medlemsskap i AKKS Oslo koster 50 kr per år. Det er mulig å melde seg på kurs uten medlemskap til en høyere pris. Ta kontakt dersom du ikke ønsker å bli medlem.

*Rabattert plass? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. I noen tilfeller kan vi gi deltakere med vanskelig økonomi rabatterte plasser. Huk av i påmeldingskjemaet for å søke om rabattert plass og skriv en kort begrunnelse i feltet under. Alle søkere blir kontaktet på e-post med beskjed om vi har mulighet til å gi bort rabattert plass. Man må være medlem i AKKS Oslo for å benytte seg av dette tilbudet. Medlemskap koster 50 kr.

Noe du lurer på? Ta kontakt med kursansvarlig, Haley Shea.