På AKKS finner du bandkurs for alle nivå og aldere. Vi tror at det å spille i band er en utrolig effektiv og gøy måte å lære et instrument, jobbe med låtskriving på og bygge musikalsk selvtillitt! Vi anbefaler alle våre instrument-kursdeltakere å bli med på et bandkurs etter fullført instrumentkurs, det er den beste, og morsomste måten å bli bedre på ditt instrument!


Hvilket bandkurs passer for meg?

Bandkurs Junior: For deltakere av alle kjønn fra 9-13 år. Du trenger ikke kunne et instrument fra før av for å være med. Mandager, tirsdager, onsdager – alt etter deltakernes ledighet.
Bandskolen for jenter: For jenter, transungdom, og ikke-binære mellom 13-19 år. Helårs tilbud for deg som virkelig brenner for musikk! Torsdager.
Bandkurs ungdom: For deltakere av alle kjønn mellom 14-19 år som ønsker å spille i band, men som ikke kan delta på bandskolen av ulike grunner. Mandager, tirsdager, onsdager – alt etter deltakernes ledighet.
Bandkurs voksen: For deltakere av alle kjønn fra 20 år og oppover som ønsker å spille i band! Mandager, tirsdager, onsdager – alt etter deltakernes ledighet.


Spiller du allerede i et band som ønsker veiledning for å nå målene deres, med øvingslokaler innebygget i prisen? Ta kontakt på kurs@oslo.akks.no for å finne ut hva vi kan hjelpe ditt band med.

I tillegg arrangerer vi hvert år bandleir i høstferien og vinterferien. Les mer om bandkursene: