Rap-kurs

Helgekurs i rap! NY DATO! 14. - 16. januar 2022

AKKS Trondheim inviterer til helgekurs i rap!

Har du en rapper i magen? Ønsker du å uttrykke deg gjennom å skrive egne tekster eller vil du bare spytte bars på en fet beat?

På rap-kurset skal vi snakke om, lytte på og utveksle musikk fra våre favoritt-rappere – hva er det som gjør nettopp dem så bra? Vi skal også kickstarte egen tekstskriving med idémyldring, øvelser og skrive-sessions – både sammen og alene, til musikk og uten – og til slutt skal vi sitte igjen med våre helt egne tekster som skal spilles inn / fremføres.

 

Når: Fredag 14. – søndag 16. januar 2022

Hvor: Buranhus, Gamle Kongevei 30

Hvem: For jenter, transungdom og ikke-binære fra 13 år og oppover.

Pris: 1000,- for AKKS-medlem. 1500,- for ikke-medlem. Medlemsskap koster 50,- per år.

AKKS-stipend: Vi ønsker ikke at økonomi skal stå i veien for å delta på undervisning og kurs. Derfor kan du som har begrenset økonomi få helt eller delvis redusert deltakeravgift på AKKS-stipend. Kryss av for dette i påmeldingskjema om du har behov for dette. Tilbudet gjelder deg som er under 26 år.

 

Instruktør: Malin Dahl Ødegård + gjest

Malin Dahl Ødegård er en vokalist, rapper, komponist og DJ fra Åndalsnes i Møre og Romsdal. Hun er freelance musiker og har en bachelor i utøvende jazzsang fra jazzlinja ved NTNU i Trondheim.

Malin har skrevet raptekster helt siden hun selv var på rap-kurs på ungdomsskolen, og har tatt med seg dette inn i sin profesjonelle musikerkarriere. Blant annet er hun både tekstforfatter, rapper og vokalist i bandet JUNO – et band som har spilt over 100 konserter til sammen i Norge og utlandet, i tillegg til å ha gitt ut sin debutplate «Young Star» i 2020. I tillegg har hun nytt hip hop-prosjekt på trappene – franklin – der hun kun skal være rapper. De spiller på Trondheim Calling i 2022 og venter sitt debutalbum samme år.

 

Kurset er støttet av KOMP.