Digitalt innføringskurs: Låtskriving og musikkproduksjon

Nye kurs kommer i 2022

Mye musikk produseres i dag via laptop hjemmefra, målet med dette kurset er å lære noen triks for at også du skal kunne sette i gang med å lage din egen musikk hjemme på stua.
Er du nysgjerrig på låtskriving og musikkproduksjon, men ikke har så mye erfaring fra før, er dette kurset for deg!

I dette kurset skal vi lære grunnleggende studioteknikker for innspilling og produksjon av musikk. Vi vil se på låtskriving generelt og noen produksjonsstrategier.

Kurset foregår digitalt og vil ta utgangspunkt i utstyr de fleste av oss har tilgjengelig, slik som mobiltelefon og bærbar laptop.
Når: Fredag 3. des, lørdag 4. des og søndag 5. des.
Hvor: Digitalt!
Kurset er åpent for for alle over 13 år, men ved fullt kurs vil jenter, og de under 26 bli prioritert.

AKKS-stipend: Vi ønsker ikke at økonomi skal stå i veien for å delta på undervisning og kurs. Derfor kan du som har begrenset økonomi få helt eller delvis redusert deltakeravgift på AKKS-stipend. Kryss av for dette i påmeldingskjema om du har behov for dette. Tilbudet gjelder deg som er under 26 år.

Kurset er støttet av KOMP.


Instruktør: Jenny Brandal Hungnes
Jenny er en aktiv musiker med en bachelor i musikkteknologi og studerer fortiden kybernetikk og robotikk ved NTNU. Med bakgrunn som klassisk pianist, men og som vokalist og låtskriver i diverse band, har hun eget studio og jobber mye med improvisasjon og lydeffekter for å skape ulike uttrykk. Hun komponerer også og produserer musikk til film og spill samt egne låter, hovedsakelig pop, men lar seg inspirere av samtlige sjangre, alt fra eksperimentell elektronisk musikk til jazz og klassisk, men henter også inspirasjon og ideer fra andre disipliner, slik som programmering og matematikk.