AKKS-team

Vil du være frivillig i AKKS Trondheim?

AKKS Trondheim søker frivillige til våre aktiviteter!

 

Vi planlegger mange spennende aktiviteter fremover, og vi søker nå etter personer til å hjelpe oss gjennomføre disse. Er du interessert og vil vite mer? Kom og møt oss på Buranhus torsdag 9. juni kl 18!

Du kan også sende en e-post til trondheim@akks.no.

 

Foreløpige aktiviteter::

  1. juni: Instrumentkarusell under FinnFremFest i Trondheim Spektrum
  2. juni: Instrumentkarusell på Torvscenen under Martnan
  3. juni: Instrumentkarusell på Torvscenen under Martnan
  4. – 24. juni: Workshop i K-pop på Musikkbyen
  5. juni – 1. juli: Juniorbandskole på Buranhus
  6. – 14. oktober: LOUD! bandleir på Buranhus

 

Vil du være frivillig i AKKS Trondheim?

Som frivillig i AKKS Trondheim er du med i vårt AKKS-team! Arbeidsoppgaver vil variere etter hvilke aktiviteter det er snakk om. Det kan være hjelp på stand og ved instrumentkaruseller, både som instruktør, som bærehjelp/rigging, og hjelp til avvikling generelt. Under våre bandleirer trenger vi også sosialansvarlig (sørge for at alle har det bra, og legge opp til sosiale aktiviteter/leker underveis), og organisering av lunsjservering.

Foto: Juliane Schütz

Hvem er vi?

AKKS Trondheim er en idealistisk, frivillig musikkorganisasjon som jobber for likestilling innenfor feltet rytmisk musikk. Vårt mål er å rekruttere, motivere og synliggjøre kvinner i alle ledd av musikklivet, samtidig som vi jobber bredt med mangfold. AKKS Trondheim har base på Buranhus Musikksenter. Her tilbyr vi blant annet tre fullt utstyrte øvingslokaler og et variert tilbud av kurs innen rytmisk musikk. AKKS Trondheim arrangerer en rekke konserter i løpet av året, i tillegg til Feminalen, som har etablert seg som en sentral musikkfestival med fokus på likestilling i Trondheim og omegn. I tillegg har vi siden 2020 drevet UFLAKKS Trondheim. En u18 konsertserie av og for ungdom.