Elektrisk gitar (onsdager)

Oppstart:

Høsten 2024, onsdager. Oppstart 4. september. Kurslærer Harald Harestad.

Det tilbys 2 kursrunder på 6 uker. (Du velger hvilken dag som passer for deg og har kun den ene dagen i uken i 6 uker)

1 kursrunde: september-okt

2 kursrunde: okt-des (kurspåmelding legges ut etter første runde er ferdig oppstartet)

Kurslengde: 6 uker, 30 min (en-til-en) en gang i uken.
Sted: Metropolis Ungdomshus, Arne Rettedals gate 12, Stavanger
Pris: 2000,- for medlemmer // 4000,- for ikke-medlemmer // 1500,- for studentmedlemmer. Mer om priser under.

Gratisplasser: Takket god støtte fra BUFDIR (Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet) har vi mulighet til å gi gratisplasser til ungdom 25 år og yngre. Velg “gratisplass” i påmeldingsskemaet nederst på denne siden om du fyller overnevnte krav. Ta kontakt på epost kurs@stavanger.akks.no om du lurer på noe som helst.

Studentpris: Studentpris gjelder for studenter ved universitet eller videregående skoler. Studentbevis og gyldig medlemskap i AKKS for inneværende år må kunne fremvises.

Medlemskap: Medlemskap i AKKS koster 50,- per kalenderår. Alle våre medlemmer får redusert pris på våre kurs, konserter og øvingslokaler, samt flere medlemsfordeler, i tillegg til at du støtter vårt arbeid for tilgjengelige musikk-kurs, og arbeidet vårt for likestilling og mangfold i norsk musikkliv. Les mer om medlemskap hos AKKS her, eller bli medlem her!

Kursinfo:

Kurset jobber med el-gitaren som instrument, men også bruk av forsterker. Det vil bli lagt vekt på praktiske øvelser som stemming, akkorder og utvikling av solospill, samt innøving av låter innen nivået. Kursleder vil sammen med deltaker finne spennende sanger å lære, utfordre med tekniske utfordringer og låtskriving om det er et ønske om å utforske mer.

Gitarkurset foregår 30 minutt én kveld i uken over seks uker.

Deltakerne tilbys gratis øvingstid for egenøving i AKKS Stavanger sine lokaler så lenge de går på kurset og så langt kapasiteten rekker. Kursene følger skoleruten i Stavanger.

 

Spørsmål? Ta kontakt med oss på e-post kurs@stavanger.akks.no!

Merk at endringer kan forekomme, disse vil opplyses om i god tid før kursstart.
All påmelding er bindende.

Påmelding: