Bandkurs

Oppstart: Våren 2021, torsdag 4. februar
Kurslengde: 8 uker, 90 min per uke
Sted: Innspillingsrommet på Metropolis, Nytorget 1
Pris: 1900,- for medlemmer // 3500,- for ikke-medlemmer // 1500,- for studentmedlemmer. Mer om priser under.

Med deg på via vårt bookingskjema nederst på siden!

Kursinfo: Kurset foregår én kveld i uken over åtte uker, og har en varighet på 90 minutter per uke. Det er et minimum av 3-6 deltakere per gruppe på gruppekurs, og disse settes kun opp ved nok påmeldte.

Kurset gir deg en sjans til å oppleve hvordan det er å spille ditt instrument sammen med andre! Lage egne sanger, eget uttrykk, jobbe frem live show og spille konserter. Kurset skal utvikle og utvide kursdeltagernes musikkforståelse og samarbeidsevne for å skape et samspill som gir uttrykk for bandmedlemmenes samlede kreativitet. Kurset tar for seg samarbeid, idèskapning, instrumentkunnskap, sangkunnskap, mestring og spilleglede. Alle bandene ledes av en erfaren og spennende lokal musiker.

Med deg på via vårt bookingskjema under!

Er dere et allerede-eksisterende band som gjerne vil delta på kurs? Ta kontakt på stavanger@akks.no

Kursinfo: Kurset består av 90 minutter øving i uken i 8 uker, med lærer. I tillegg skal hvert samspillband ha min. fire øvinger utenom, dag og tid avtales internt i bandet. Den siste øvingen blir det sceneworkshop i øvingslokalet på Metropolis og lydprøve på scenen før konsert samme kveld.

Deltakerne tilbys gratis øvingstid for egenøving i AKKS Stavanger sine lokaler så lenge de går på kurset og så langt kapasiteten rekker. Kursene følger skoleruten i Stavanger.

Redusert pris: Vi har også mulighet til å gi svært redusert kurspris til ungdom under 26 år som er økonomisk presset. Send oss en e-post for detaljer om dette tilbudet. Dette tilbudet er støttet av Stavanger Kommune.

Studentpris: Studentpris gjelder for studenter ved universitet eller videregående skoler. Studentbevis og gyldig medlemskap i AKKS for inneværende år må kunne fremvises.

Medlemskap: Alle våre medlemmer får redusert pris på våre kurs, konserter og øvingslokaler, samt flere medlemsfordeler. Les mer om medlemskap hos AKKS her, eller bli medlem her!

Spørsmål? Ta kontakt med oss på e-post stavanger@akks.no!

Merk at endringer kan forekomme, disse vil opplyses om i god tid før kursstart.
All påmelding er bindende. Det faktureres kun fra første kursdag da endringer kan forekomme.