Bandkurs

Oppstart løpende: Høsten 2023, tirsdager. Oppstart 31. oktober

Det tilbys 2 kursrunder på 6 uker. 

1 kursrunde: september – oktober.

2 kursrunde: oktober – desember.

Kurslengde: 6 uker, 1.5 time (gruppe på minst 3/maks 6 deltakere) en gang i uken.
Sted: Metropolis Ungdomshus, Arne Rettedals gate 12, Stavanger
Pris: 2000,- for medlemmer // 4000,- for ikke-medlemmer // 1500,- for studentmedlemmer (ungdom med studentbevis).

Gratisplasser: Takket god støtte fra BUFDIR (Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet) har vi mulighet til å gi gratisplasser til ungdom 25 år og yngre. Velg “gratisplass” i påmeldingsskemaet nederst på denne siden om du fyller overnevnte krav. Ta kontakt på epost kurs@stavanger.akks.no om du lurer på noe som helst.

Studentpris: Studentpris gjelder for studenter ved universitet eller videregående skoler. Studentbevis og gyldig medlemskap i AKKS for inneværende år må kunne fremvises.

Medlemskap: Medlemskap i AKKS koster 50,- per kalenderår. Alle våre medlemmer får redusert pris på våre kurs, konserter og øvingslokaler, samt flere medlemsfordeler, i tillegg til at du støtter vårt arbeid for tilgjengelige musikk-kurs, og arbeidet vårt for likestilling og mangfold i norsk musikkliv. Les mer om medlemskap hos AKKS her, eller bli medlem her!

Kursinfo: Kurset foregår én kveld i uken over seks uker, med lærer, og har en varighet på 90 minutter per uke. Det er et minimum av 3-6 deltakere per gruppe på gruppekurs, og disse settes kun opp ved nok påmeldte.

Kurset gir deg en sjans til å oppleve hvordan det er å spille ditt instrument sammen med andre! Lage egne sanger, eget uttrykk, jobbe frem live show og spille konserter. Kurset skal utvikle og utvide kursdeltakernes musikkforståelse og samarbeidsevne for å skape et samspill som gir uttrykk for bandmedlemmenes samlede kreativitet. Kurset tar for seg samarbeid, idèskapning, instrumentkunnskap, sangkunnskap, mestring og spilleglede. Alle bandene ledes av en erfaren og spennende lokal musiker.

Er dere et allerede-eksisterende band som gjerne vil delta på kurs? Meld der på sammen eller ta kontakt på kurs@stavanger.akks.no

 

Deltakerne tilbys gratis øvingstid for egenøving i AKKS Stavanger sine lokaler så lenge de går på kurset og så langt kapasiteten rekker. Kursene følger skoleruten i Stavanger.

Spørsmål? Ta kontakt med oss på e-post kurs@stavanger.akks.no!

Merk at endringer kan forekomme, disse vil opplyses om i god tid før kursstart.
All påmelding er bindende.

Påmelding: