Er du vår nye gitarlærer?
Foto: Embla Karidotter

AKKS Stavanger tilbyr en-til-en og gruppekurs for nybegynnere og viderekomne. Vi tar imot barn fra 8 år, i tillegg til ungdom og voksne opp til 100 år på Metropolis på Nytorget 1, i Stavanger. Vi tar utgangspunkt i spilleglede, mestringsfølelse og en normkritisk tilnærming til kjønn og musikk. På vårt gitarkurs for nybegynnere lærer man basis-elementer av gitarinstrumentet, samtidig som man også får utforske mulighetene innen gitar som et instrument i bandsammenheng. Viderekomne jobber videre utifra dette. Man lærer sanger og leker med egenkomponering.

Er dette noe du kunne tenkt deg å være en del av? Vi har forskjellige lønnstrinn basert på erfaring og/eller utdanning. Vi ser etter deg som er fleksibel, engasjert og interessert i å vise både teknisk kompetanse og lekenhet med gitar. Vi håper at vi kan fylle en stilling til både akustisk og elektrisk gitarkurs, men du er og velkommen til å søke om du føler deg stødig på kun den ene av disse to gitartypene.

Engasjementet går i gang fra og med januar, 2021, og du blir en del av #akksfamilien som innleid oppdragsgiver med lønn via faktura. Vi håper å høre fra deg!

Send musikalsk/vanlig CV og en søknad til stavanger@akks.no innen 24. oktober så hører du fra oss!