Er du vår nye basslærer?
Foto: Embla Karidotter

AKKS Stavanger tilbyr en-til-en og gruppekurs for nybegynnere og viderekomne. Vi tar imot barn fra 8 år, i tillegg til ungdom og voksne opp til 100 år på Metropolis på Nytorget 1, i Stavanger. Vi tar utgangspunkt i spilleglede, mestringsfølelse og en normkritisk tilnærming til kjønn og musikk. På vårt basskurs for nybegynnere lærer man basis-elementer av bassinstrumentet, samtidig som man også får utforske mulighetene innen bass som et instrument i bandsammenheng. Viderekomne jobber videre utifra dette. Man lærer sanger og leker med egenkomponering.

Er dette noe du kunne tenkt deg å være en del av? Vi har forskjellige lønnstrinn basert på erfaring og/eller utdanning. Vi ser etter deg som er fleksibel, engasjert og interessert i å vise både teknisk kompetanse og lekenhet med bass.

Engasjementet går i gang fra og med april, 2021, og du blir en del av #akksfamilien som innleid oppdragsgiver med lønn via faktura. Vi håper å høre fra deg!

Send musikalsk/vanlig CV og en søknad til adminstavanger@akks.no innen 1. april så hører du fra oss!