Lær å spille akustisk gitar, og lag egne låter innen singer-songwriter sjangeren.

Oppstart Høsten 2019! Nivå 1: Mandag: 17:30-19:00, Hybel

Nivå 2: Mandag: 19:00-20:30, Hybel

Kurslengde: 8 uker

Priser:

Under 26 år: 2400 kr

Over 26 år: 3200 kr

Hvilket nivå passer for meg?

Nivå 1 i akustisk gitar tar for seg grunnleggende gitarakkorder og -skalaer, noe teori, riff, utstyr, stemming, samt noen sanger. Elevene oppfordres til å ta med egne låter på kurset og jobbe med egne låter. Merk at på dette kurset må man ha med egen gitar.

Nivå 2 bygger på akustisk gitar nybegynner. Elevene oppfordres til å ta med egne låter på kurset. Man jobber videre med komponeringen av egne låter i singer- songwriter stil. Merk at på dette kurset må man ha med egen gitar.

Kursinfo 

Undervisningen foregår i grupper på tre-seks personer over 1,5 time per gang. Deltakerne tilbys gratis øvingstid for egenøving i AKKS Oslo sine lokaler så lenge de går på kurset og så langt kapasiteten rekker. Kursene følger skoleruta i Oslo. Etter påmeldingsfristen er ute kan du kontakte oss og høre om det er plasser igjen på kurset. Er det færre enn 3 påmeldte kan enten 1 klokketime (2 elever) eller 30 minutters privattime (1 elev) tilbys til samme pris. Kurs med for få deltakere avlyses.

Nedre aldersgrense på kurset er 14 år. Vi prioriterer elever mellom 14 og 26 år, men elever over 26 år er også velkommen på kurs. Vi prøver å sette sammen grupper av likt aldersnivå, men det er først og fremst nivå vi går ut i fra ved sammensetning av grupper.

Man må være medlem for å gå på kurs hos AKKS Oslo.

Lærer: Bjørnar Ekse Brandseth 

Bjørnar Ekse Brandseth er utdanna ved Musikerutdanninga ved NISS (no Westerdals) med gitar som hovudinstrument, og har dei siste åra vore synleg i Oslos musikkmiljø på diverse strengeinstrument. Han speler fast med samansetningar som The Northern Belle, Silver Lining, Yngve & his Boogie Legs og Kevzta, og har tidvis dukka opp i band som Comet Kid og Dig Deeper. I fleire av desse samanhengane opptrer han også som vokalist og låtskriver. Han er opptatt av gitaren i bandsamansetningar, og fokuserer tidleg på utvikling av improvisasjon og eigenart.

“Jeg gleder meg til å gi mine elever ein del av verktøyene som trengs for å gjere gitaren til ein fast fylgjesven for resten av livet- profesjonelt eller på hobbybasis."

Gratisplass?

Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. Med støtte fra BUFDIR kan vi gi deltakere under 26 år med vanskelig økonomi gratisplass! Huk av i påmeldingskjemaet for gratisplass. Man må være medlem i AKKS Oslo for å benytte seg av dette tilbudet.

For å gå på kurs hos AKKS, må man være medlem. Du kan enten trykke av for medlemsskap ved påmelding, eller meld deg inn med en gang her. Det koster 50 kr, uansett alder.

Noe du lurer på? Ta kontakt med kursansvarlig, Haley Shea/ kurs@oslo.akks.no