Har du et musikkprosjekt som du ønsker veiledning på? Hver tirsdag kan du stille spørsmål, og få veiledning på det du trenger hjelp med fra AKKS Oslos kursansvarlig.

Du kan feks. stille spørsmål om hvordan man søker om støttepenger som band eller artist, hvordan man booker konserter eller du kan få karrieretips dersom du drømmer om å jobbe med musikk!

Så lenge smittevernrestriksjonene ikke gjør det mulig å møtes fysisk arrangeres disse veiledningsøktene digitalt via videosamtale, eller du kan sende oss en mail/DM for å få svar på spørsålene dine skriftlig.


Hva kan jeg få veiledning på?
Vi tilbyr veiledning til band, artister eller musikere som har spørsmål om støttepenger, promo, hvordan man booker konserter o.l. Vi tilbyr også veiledning til unge som ønsker en karriere i musikkbransjen enten det er innen booking, management, teknikk, markedsføring m.m.
Hvem kan få veiledning?
Det er ingen aldersgrense for å be om veiledning og stille spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg med ditt prosjekt.
Hvordan foregår det?
Hver tirsdag sitter vår kursansvarlige klar til å svare på spørsmål. Dersom vi ikke har svaret på det du lurer på bruker vi vårt store musikalske nettverk til å forsøke å finne svarene til deg.
Hvordan kan jeg være med?
Send oss en e-post på kurs@oslo.akks.no for å reservere tid for en videochat mellom 16 og 18 på en tirsdag, hvis du vet at du har noe du ønsker hjelp med, eller send oss en DM på facebook eller instagram i mentortiden for å sette opp en videosamtale. Du kan også sende oss e-post eller DM på facebook og instagram for å få veiledning skriftlig. Da svarer vi deg i mentortiden.
Lurer du på noe kan du kontakte oss på e-post, facebook eller instagram.