Dato: Mandag 4. Oktober – Fredag 8. Oktober 2021
Tid: 09-15
Kurssted: Popsenteret Schous Plass Oslo – Oppmøte og henting hver dag + noe aktivitet på øvingshotellet og hos AKKS Oslo
Pris: 0*-1600 kr for alle 5 dagene, inkludert medlemsskap/// *Rabattert eller gratis plass? Les mer ved å bla ned.
Hvem kan være med på LOUD i høstferien? Jenter, transpersoner og ikke-binære – kjønn som er underrepresenterte i musikken
Alder: 8-16 år – Vi deler inn påmeldte i band etter alder
Mulighet for barnepass fra 08-16 for barn 7-12 år
OBS! LOUD Bandleir i høstferien 2021 nærmer seg fulltegnet, fyll ut et påmeldingsskjema idag for å sikre deg plass på leir!


LOUD Bandleir – Bruk høstferien på nye venner, låtskriving og band! LOUD i høstferien er for deg mellom 8-16 år som har lyst til å bruke ferien på musikk! Fra mandag til fredag får du teste forskjellige instrumenter, uansett hvilket instrumentnivå du er på, eller om du aldri har spilt før. Du får nye venner, ditt helt egne band, og masse nye opplevelser!

Uken starter med en instrumentkarusell hvor alle får prøve gitar, bass, vokal og trommer. Vi har alt du trenger hos oss, så du trenger ikke eget instrument. Om du likevel vil ta med et eget instrument kan du gi beskjed til oss på forhånd.

På slutten av dagen velger alle deltakerne hvilke instrumenter de likte best. Instruktørene setter sammen band ut fra disse ønskene. Så lager man en helt egen låt. Med dere på veien har dere en kjempekul instruktør som er musiker selv. Det blir garantert en kjempesosial uke med fokus på spilling og å ha det gøy. Her får du masse god musikalsk trening! I løpet av uken lærer du om låtskriving, bruk av øvingslokalet, sceneformidling, hvordan spille i band, promotering og mye mer i en lavterskel setting med fokus på mestring og musikk-glede. Bli med!

Vi avslutter bandleiren med konsert for familie og venner på Popsenteret, fredag 8. Oktober klokken 17:00.  Her får alle bandene får vise frem hva de har jobbet med. Det blir ikke mer musikalsk lærerikt enn å spille sin første konsert!

Årets leir arrangeres som en del av Ungdommens Kulturbryggeri og er i samarbeid med  Popsenteret og Øvingshotellet.


Program for leiren (NB, det kan forekomme endringer her)

Barnepass: 
Det vil være instruktører tilstede fra kl 0800-1600 dersom noen ønsker «barnepass» med tidligere henting og levering. Pris for barnepass kr 250 for 5 dager.

Pris: Pris for bandleiren er kr 1600,- for de 5 dagene, og inkluderer medlemskap i AKKS Oslo. AKKS jobber for likestilling i musikkbransjen. Gjennom LOUD! vil vi motivere underrepresenterte kjønn til å spille i band og skrive låter. Vi vil at unge musikkinteresserte skal få anledning til å jobbe med alle aspekter ved det å være musiker, og skape en trygg ramme hvor de kan prøve og feile.

Smittevern på leir
Vi følger med på og følger de til enhver tid gjeldende smittevernanbefalingene fra myndighetene. Er du usikker på hvilke smitteverntiltak som gjelder nå kan du lese mer om dette på regjeringens infosider om koronaviruset. 

Rabattert eller gratis plass på leir? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på leir. Med støtte fra BUFDIR gir vi deltakere med vanskelig økonomi gratis, eller rabatterte plasser på leir. Huk av i påmeldingskjemaet for å søke om gratis eller rabattert plass og skriv en kort begrunnelse i feltet under. Alle søkere blir kontaktet på e-post med beskjed om vi har mulighet til å gi bort plass. Man må være medlem i AKKS Oslo for å benytte seg av dette tilbudet. Medlemskap koster 50 kr. Du kan melde deg inn i AKKS her. 

Leiren er støttet av Frifond kompetanse og aktivitet og BUFDIR og er et samarbeid med Popsenteret og Øvingshotellet som en del av ungdommens kulturbryggeri.

Spørsmål? Kontakt: kurs@oslo.akks.no

Se klipp fra LOUD i 2015 på Supernytt!