Bruk høstferien på nye venner, musikk, låtskriving og band!

Dato: Mandag 30. September – Torsdag 3. Oktober
Tid: ca. 9-16 hver dag
Kurssted: Brenneriveien 9, AKKS Oslo sine øvingslokaler
Pris: 0*-1500 kr for alle 4 dagene, inkludert medlemsskap/// *Gratisplass? Les mer ved å bla ned.
Alder: 9-15 år

LOUD – Jentenes Bandleir i høstferien er for deg mellom 9-15 år som har lyst til å bruke ferien på musikk! Fra mandag til torsdag vil du få muligheten til å prøve deg på forskjellige instrumenter, uansett hvilket instrumentnivå du er på, eller om du aldri har spilt før. Du får nye venner, ditt helt egne band, og masse nye opplevelser!

Uken starter med en instrumentkarusell hvor alle deltakerne får prøve seg i gitar, bass, vokal og trommer. Vi har alt du trenger hos oss, så du trenger ikke eget instrument. Om du likevel ønsker å ta med et eget instrument kan du gi beskjed til oss på forhånd.

På slutten av dagen skriver alle deltakerne hvilket/hvilke instrument de likte best å spille. Instruktørene setter sammen band ut fra disse ønskene. Så lager man en helt egen låt. Med dere på veien har dere en kjempekul instruktør som er musiker selv som veileder og guide. Det blir garantert en svært sosial uke med fokus på samspill og spilleglede. Her får man masse god musikalsk trening!I løpet av uken lærer om låtskriving, bruk av øvingslokalet, sceneformidling, hvordan spille i band, promotering og mye annet.

Vi avslutter bandleiren med konsert på Deichman Grünerløkka, torsdag 3. Oktober klokken 17:30.  Her får bandene får vise frem hva de har jobbet med. Her er det åpent for at familie og venner kan komme å se på. Det blir ikke mer musikalsk lærerikt enn å spille sin første konsert!

Slik ser programmet for LOUD! i Høstferien 2019 ut. Vi gleder oss!

Møt en av instruktørene!

Ragna Hovig er LOUD-leder på bandleiren. Hun er morsom, energisk og veldig grei. Ragna er trommis med lang erfaring fra ulike undergrunnsband i Oslo, og har spilt konserter på alt fra Rockefeller til Parkteatret. For tiden studerer hun til å bli musikklærer på Høgskolen i Oslo og Akershus. “Å få lov til å være lærer på AKKS er en drøm, det er en kombinasjon av det jeg brenner for; undervisningskunsten, og det å få kvinner opp og frem i musikken.”

Pris: Pris for bandleiren er kr 1500,- for de 4 dagene, og inkluderer medlemskap i AKKS Oslo. AKKS jobber for likestilling i musikkbransjen. Gjennom LOUD! vil vi motivere jenter til å spille i band og skrive låter. Vi vil at unge jenter skal få anledning til å jobbe med alle aspekter ved det å være musiker, og skape en trygg ramme hvor de kan prøve og feile.

Gratisplass? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. Med støtte fra BUFDIR kan vi gi deltakere under 26 år med vanskelig økonomi gratisplass. Huk av i påmeldingskjemaet for gratisplass. Man må være medlem i AKKS Oslo for å benytte seg av dette tilbudet.

Spørsmål? Kontakt: kurs@oslo.akks.no

Se klipp fra LOUD i 2015 på Supernytt!