Neste kursrunde starter opp Mandag 20. Januar. 

Tid nivå 1/2/3: Mandager. Vi starter kurset med en felles oppstartsøkt mandag 20. Januar fra klokken 17:30-19:00, før deltakerne deles inn i mindre grupper basert på nivå og interesse. Tiden per økt, og timeplan vil da oppdateres etter første uke der en-til-en undervisning varer 30 minutter, og større grupper har undervising i 45 min – 1,5 time alt etter størrelsen på gruppen.

Kurslengde: 8 uker, 1,5 timer per uke
Priser: Under 26 år: 0*-2400 kr // Over 26 år: 3200 kr // *Les mer om gratisplass nederst på siden.
Sted: AKKS Oslos øvingslokaler, Brenneriveien 9, på Grünerløkka
Alder: 14+ (Elever mellom 14-26 prioriteres på AKKS Oslos kurs, men deltakere over 26 er også velkomne

Vil du bli vokalist eller få bedre vokalteknikk? Vokalkurset går gjennom sangteknikk, mikrofonteknikk og framføring alene og i vokalgruppe. Det blir gjennomgått sanger innen en rekke sjangere, og elevene kan gjerne ta med sanger selv.

Kursinfo: Undervisningen foregår i grupper på en-fem personer. Deltakerne tilbys gratis øvingstid for egenøving i AKKS Oslo sine lokaler så lenge de går på kurset og så langt kapasiteten rekker. Kursene følger skoleruta i Oslo. Etter påmeldingsfristen er ute kan du kontakte oss og høre om det er plasser igjen på kurset. Kurs med for få deltakere avlyses. Vi prøver å sette sammen grupper etter aldersnivå, men det er først og fremst nivå vi går ut i fra ved sammensetning av grupper.

Vokalinstruktør Ragnhild Jamtveit

Om instruktøren: Ragnhild Jamtveit har jobbet som vokal og band-instruktør hos AKKS Oslo siden August 2017. Hun er utdannet jazzvokalist ved jazzlinja på NTNU og er til daglig freelance-musiker. Ragnhild er vokalist i bandet Pom Poko som nylig ga ut sitt debutalbum. Med Pom Poko har hun spilt på festivaler som Øya, Roskilde, The Great Escape, Reeperbahn og turnert mye i inn-og utland.

Gratisplass? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. Med støtte fra BUFDIR kan vi gi deltakere under 26 år med vanskelig økonomi gratisplass!Huk av i påmeldingskjemaet for gratisplass, og skriv litt om hvorfor du behøver gratisplass.

Medlemsskap: For å gå på kurs hos AKKS, må man være medlem. Se info om medlemsskap her.

Noe du lurer på? Ta kontakt med kursansvarlig, Haley Shea.