Oppstart neste kurs: Mandag 31. August – ta kontakt for å høre om vi har ledig plass etter oppstart.
Kurstyper: En-til-en undervisning
Kurslengde: 8 uker
Alder: 14+ (Deltakere mellom 14-26 prioriteres på AKKS Oslos kurs, men deltakere over 26 er også velkomne)

Vil du bli vokalist eller få bedre vokalteknikk? Vokalkurset går gjennom sangteknikk, mikrofonteknikk og fremføring . Det blir gjennomgått sanger innen en rekke sjangere, og deltakerne oppfordres til å ta med  sanger selv.

Tid: Mandager mellom 17:30 og 20:45.

Deltakere får bekreftelse på e-post om når deres 30 minutters økt blir innen dette tidsintervallet – skriv i påmeldingsskjema dersom du har spesielle behov.

Praktisk Info:

  • En-til-en kurs går over 8 ganger med 30 minutter hver kursdag. Totalt 4 timers undervisning.
  • Det er mulig å øve gratis i AKKS sine øvingslokaler mellom kursdagene, mandag til fredag før kl. 17:00 og i helgene for kursdeltakerne.
  • Kurset holdes i AKKS Oslos øvingslokaler, Brenneriveien 9, på Grünerløkka.
Vokalinstruktør Ragnhild Jamtveit

Om instruktøren: Ragnhild Jamtveit har jobbet som vokal og band-instruktør hos AKKS Oslo siden August 2017. Hun er utdannet jazzvokalist ved jazzlinja på NTNU og er til daglig freelance-musiker. Ragnhild er vokalist i bandet Pom Poko som nylig ga ut sitt debutalbum. Med Pom Poko har hun spilt på festivaler som Øya, Roskilde, The Great Escape, Reeperbahn og turnert mye i inn-og utland.

Priser 8-ukers kurs

  • Kursavgift en-til-en kurs 25 år eller yngre – 2800*
  • Kursavgift en-til-en kurs 26 år og opp – kr. 3600

Man må være medlem i AKKS Oslo for å få tilgang til oppgitte priser. Medlemsskap i AKKS Oslo koster 50 kr per år. Det er mulig å melde seg på kurs uten medlemskap til en høyere pris. Ta kontakt dersom du ikke ønsker å bli medlem.

*Rabattert plass? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. I noen tilfeller kan vi gi deltakere med vanskelig økonomi rabatterte plasser. Huk av i påmeldingskjemaet for å søke om rabattert plass og skriv en kort begrunnelse i feltet under. Alle søkere blir kontaktet på e-post med beskjed om vi har mulighet til å gi bort rabattert plass. Man må være medlem i AKKS Oslo for å benytte seg av dette tilbudet. Medlemskap koster 50 kr.

Noe du lurer på? Ta kontakt med kursansvarlig, Haley Shea.