Oppstart neste kurs: Mandag 8. Februar
Påmeldingsfrist: 25. Januar
Kurstype: En-til-en kurs
Kurslengde: Semesterbasert, Januar – Juni (15 uker)
Alder: 7-19 år (Deltakere mellom 7-19 år prioriteres på kurset, ved ledig kapasitet tilbyr vi også kurs for deltakere over 19)


Vil du bli vokalist eller få bedre vokalteknikk? Vokalkurset går gjennom sangteknikk, mikrofonteknikk og fremføring . Det blir gjennomgått sanger innen en rekke sjangere, og deltakerne oppfordres til å ta med  sanger selv.

Tid: Mandager mellom 17:30 og 20:45. Deltakere får bekreftelse på e-post om når deres 30 minutters økt blir innen dette tidsintervallet – skriv i påmeldingsskjema dersom du har spesielle behov.

Har du spørsmål om dette kurset og koronasituasjonen? Les mer om smittevern og smitteverntiltak på kurs her.


Praktisk Info:

  • En-til-en kurs går over et helt semester (Januar til slutten av Mai) med 30 minutter per kursøkt.
  • Det er mulig å øve gratis i AKKS sine øvingslokaler mellom kursdagene, mandag til fredag før kl. 17:00 og i helgene for kursdeltakerne.
  • Kurset holdes i AKKS Oslos øvingslokaler, Brenneriveien 9, på Grünerløkka.

Vokalinstruktør Ragnhild Jamtveit

Om instruktøren: Ragnhild Jamtveit har jobbet som vokal og band-instruktør hos AKKS Oslo siden August 2017. Hun er utdannet jazzvokalist ved jazzlinja på NTNU og er til daglig freelance-musiker. Ragnhild er vokalist i bandet Pom Poko som nylig ga ut sitt debutalbum. Med Pom Poko har hun spilt på festivaler som Øya, Roskilde, The Great Escape, Reeperbahn og turnert mye i inn-og utland.

Pris: 4500 kr* for hele semesteret (15 uker) – Kursavgiften kan deles i to innbetalinger slik at man betaler 2250 kr i Januar og igjen i April.

Man må være medlem i AKKS Oslo for å få tilgang til oppgitte priser. Medlemsskap i AKKS Oslo koster 50 kr per år. Det er mulig å melde seg på kurs uten medlemskap til en høyere pris. Ta kontakt dersom du ikke ønsker å bli medlem.

*Rabattert plass? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. I noen tilfeller kan vi gi deltakere med vanskelig økonomi rabatterte plasser. Huk av i påmeldingskjemaet for å søke om rabattert plass og skriv en kort begrunnelse i feltet under. Alle søkere blir kontaktet på e-post med beskjed om vi har mulighet til å gi bort rabattert plass. Man må være medlem i AKKS Oslo for å benytte seg av dette tilbudet. Medlemskap koster 50 kr.

Noe du lurer på? Ta kontakt med kursansvarlig, Haley Shea.