Neste mulighet for å melde seg på dette kurset vil være høsten 2020. Følg  vårt nyhetsbrev  for å få motta informasjon om påmelding. 

Oppstart: Høsten 2020.
Tid: Mandager mellom 17:30 og 20:30 – deltakere får bekreftelse på e-post om når deres 30 minutters økt blir innen dette tidsintervallet – skriv i påmeldingsskjema dersom du har spesielle behov
Kurslengde: 8 uker, 30 minutter per uke
Type kurs: En-til-en undervisning
Priser: Under 26 år: 0*-2400 kr // Over 26 år: 3200 kr // *Les mer om gratisplass nederst på siden.
Sted: AKKS Oslos øvingslokaler, Brenneriveien 9, på Grünerløkka
Alder: 14+ (Deltakere mellom 14-26 prioriteres på AKKS Oslos kurs, men deltakere over 26 er også velkomne

Vil du bli vokalist eller få bedre vokalteknikk? Vokalkurset går gjennom sangteknikk, mikrofonteknikk og fremføring . Det blir gjennomgått sanger innen en rekke sjangere, og deltakerne oppfordres til å ta med  sanger selv.

Kursinfo: Undervisningen foregår en-til-en med instruktør, i 30 minutter per uke. Deltakerne tilbys gratis øvingstid for egenøving i AKKS Oslo sine lokaler så lenge de går på kurset og så langt kapasiteten rekker. Kursene følger skoleruta i Oslo. Etter påmeldingsfristen er ute kan du kontakte oss og høre om det er plasser igjen på kurset. Kurs med for få deltakere avlyses.

Vokalinstruktør Ragnhild Jamtveit

Om instruktøren: Ragnhild Jamtveit har jobbet som vokal og band-instruktør hos AKKS Oslo siden August 2017. Hun er utdannet jazzvokalist ved jazzlinja på NTNU og er til daglig freelance-musiker. Ragnhild er vokalist i bandet Pom Poko som nylig ga ut sitt debutalbum. Med Pom Poko har hun spilt på festivaler som Øya, Roskilde, The Great Escape, Reeperbahn og turnert mye i inn-og utland.

Gratisplass? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. Med støtte fra BUFDIR kan vi gi deltakere under 26 år med vanskelig økonomi gratisplass!Huk av i påmeldingskjemaet for gratisplass, og skriv litt om hvorfor du behøver gratisplass.

Medlemsskap: For å gå på kurs hos AKKS, må man være medlem. Se info om medlemsskap her.

Noe du lurer på? Ta kontakt med kursansvarlig, Haley Shea.