Oppstart neste kurs: Mandag 31. August.
Kurstyper: En-til-en undervisning og gruppekurs
Kurslengde: 8 uker
Alder: 14+ (Deltakere mellom 14-26 prioriteres på AKKS Oslos kurs, men deltakere over 26 er også velkomne)


Nivå 1 – For deg som aldri har spilt trommer før. En innføring i slagverket; oppbygning, montering, opp- og nedrigg, og stemming av trommene. Det er fokus på å holde stødig takt til enkle rytmefigurer. Vi øver på virvler, fills og overganger som krydrer trommespillet.

Nivå 2/3 – For deg som kan spille trommer fra før av. Her blir det hakket mer utfordrende teknisk og musikalsk. Vi øver på nye teknikker som paradidler og dobbeltslag. Videre vil deltakerne lære ulike groover/rytmer innenfor den rytmiske musikktradisjonen (rock, blues, reggae m.m.), samt overganger og figurer som kan brukes i de ulike stilartene.

Tid en-til-en kurs høsten 2020
Mandager 16:00-20:30 – Deltakere får bekreftelse på e-post om når deres 30 minutters økt blir innen dette tidsintervallet – skriv i påmeldingsskjema dersom du har spesielle behov.

Tid gruppekurs: Avlyst pga. for få påmeldte deltakere

Praktisk Info:

  • Gruppekurset går over 8 ganger med 1,5 timer hver kursdag. Totalt 12 timers undervisning.
  • Gruppekurset foregår i grupper på maks 4 deltakere, hvor hver deltaker spiller på eget trommesett.
  • En-til-en kurs går over 8 ganger med 30 minutter hver kursdag. Totalt 4 timers undervisning.
  • Du trenger ikke egne trommer for å gå på kurs hos oss. Egenøvinger på trommesett inngår i kursprisen.
  • Det er mulig å øve gratis i AKKS sine øvingslokaler mellom kursdagene, mandag til fredag før kl. 17:00 og i helgene for kursdeltakerne.
  • Vi prøver å sette sammen grupper av likt aldersnivå, men det er først og fremst nivå vi går ut i fra ved sammensetning av grupper.
  • Kurset holdes i AKKS Oslos øvingslokaler, Brenneriveien 9, på Grünerløkka.
  • Gruppekurs med færre enn 3 påmeldte deltakere vil bli avlyst, og deltakerne vil få tilbud om å delta på en-til-en undervisning.

Om instruktøren:

Busy Gangnes – Busy er trommeslager og elektronisk musiker/produsent fra Los Angeles.  Hun er den ene halvdelen av elektrobandet Telepathe, som har turnert over store deler av USA, Europa, Japan og Australia. Telepathe har gitt ut 3 EPer og 2 LPer over de siste 10 årene.  Hun har mye erfaring som trommeinstruktør både fra Norge og USA og har blant annet undervist på både The Rock and Roll Camp i Brooklyn, New York, og LOUD! Jentenes Bandleir i tillegg til å ha hatt en hel del private trommeelever og gruppeundervisning for elever i alle aldre. Busy trives med å undervise i både teknikk, teori og låtskriving og trommekursene hennes vil foregå på en blanding av norsk og engelsk språk.


Priser 8-ukers kurs

  • Kursavgift en-til-en kurs 25 år eller yngre – 2800*
  • Kursavgift en-til-en kurs 26 år og opp – kr. 3600

Man må være medlem i AKKS Oslo for å få tilgang til oppgitte priser. Medlemsskap i AKKS Oslo koster 50 kr per år. Det er mulig å melde seg på kurs uten medlemskap til en høyere pris. Ta kontakt dersom du ikke ønsker å bli medlem.

*Rabattert plass? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. I noen tilfeller kan vi gi deltakere med vanskelig økonomi rabatterte plasser. Huk av i påmeldingskjemaet for å søke om rabattert plass og skriv en kort begrunnelse i feltet under. Alle søkere blir kontaktet på e-post med beskjed om vi har mulighet til å gi bort rabattert plass. Man må være medlem i AKKS Oslo for å benytte seg av dette tilbudet. Medlemskap koster 50 kr.

Noe du lurer på? Ta kontakt med kursansvarlig, Haley Shea.