Oppstart neste kurs: Info om høst 2022 kommer fortløpende.

Kurstype: En-til-en kurs
Kurslengde: Semesterbasert. august-desember
Alder: 7-19 år – Ved kapasitet setter vi også opp kurs for de over 19 år, ta kontakt for å melde interesse. 


Nivå 1 – For deg som aldri har spilt trommer før. En innføring i slagverket; oppbygning, montering, opp- og nedrigg, og stemming av trommene. Det er fokus på å holde stødig takt til enkle rytmefigurer. Vi øver på virvler, fills og overganger som krydrer trommespillet.

Nivå 2/3 – For deg som kan spille trommer fra før av. Her blir det hakket mer utfordrende teknisk og musikalsk. Vi øver på nye teknikker som paradidler og dobbeltslag. Videre vil deltakerne lære ulike groover/rytmer innenfor den rytmiske musikktradisjonen (rock, blues, reggae m.m.), samt overganger og figurer som kan brukes i de ulike stilartene.

Tid:
Mandager 16:30-19:00 – Deltakere får bekreftelse på e-post om når deres 30 minutters økt blir innen dette tidsintervallet – skriv i påmeldingsskjema dersom du har spesielle behov.


Praktisk Info:

  • En-til-en kurs er semesterbaserte og varer fra oppstart til semesterslutt i desember.
  • Du trenger ikke eget trommesett for å gå på kurs hos oss. Egenøvinger på trommesett inngår i kursprisen.
  • Det er mulig å øve gratis i AKKS sine øvingslokaler mellom kursdagene, mandag til fredag før kl. 17:00 og i helgene for kursdeltakerne.
  • Kurset holdes i AKKS Oslos øvingslokaler, Brenneriveien 9, på Grünerløkka.

Om instruktøren:

Maria Hovda Storaas har en bachelor i trommer fra NISS/Westerdals, og en master i musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo. Hun har jobbet to år i husbandet «Soundwave» på båten Fjord Line, og driver nå med egne bandprosjekter, som blant annet bandet «Kjør Romskip». Maria har tidligere vært ansatt som blant annet vikarierende trommelærer på Oslo Rock School i Bærum, og har god erfaring med å undervise trommiser av aldre aldre, og på ulike nivå. Maria er opptatt av spilleglede og samspill med andre, og kommer til å fokusere på groove og teknikk på trommetimene.


Pris: 4500 kr* per semester– Kursavgiften deles i to innbetalinger slik at man betaler halvt kursbeløp ved oppstart, og andre halvdel halvveis i kurset.

Man må være medlem i AKKS Oslo for å få tilgang til oppgitte priser. Medlemsskap i AKKS Oslo koster 50 kr per år. Det er mulig å melde seg på kurs uten medlemskap til en høyere pris. Ta kontakt dersom du ikke ønsker å bli medlem.

*Rabattert plass? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. I noen tilfeller kan vi gi deltakere med vanskelig økonomi rabatterte plasser. Huk av i påmeldingskjemaet for å søke om rabattert plass og skriv en kort begrunnelse i feltet under. Alle søkere blir kontaktet på e-post med beskjed om vi har mulighet til å gi bort rabattert plass. Man må være medlem i AKKS Oslo for å benytte seg av dette tilbudet. Medlemskap koster 50 kr.

Ønsker du å delta på kurset etter det har startet opp? Ved ledig kapasitet tilbyr vi plasser til kursdeltakere med løpende oppstart utover i semesteret. Fyll ut påmeldingsskjema, så tar vi kontakt med deg med et pristilbud. Priser for kurs som starter opp etter oppstart bestemmes utifra lengden på kurset.

Noe du lurer på? Ta kontakt med kursansvarlig, Silje Holmen.