Oppstart neste kurs: Tirsdag 8. September  Avlyst pga for få påmeldte deltakere innen påmeldingsfristen – ta kontakt for å motta tilbud om en-til-en synthkurs.
Kurstyper: Gruppekurs
Kurslengde: 5 uker
Alder: 14+ (Deltakere mellom 14-26 prioriteres på AKKS Oslos kurs, men deltakere over 26 er også velkomne)

Vil du lære mer om synth og tangenter? På dette kurset får du en innføring i det å spille tangenter med ulike lyder, ved at vi bruker 5 uker på å utforske Mikrokorg synthen! Kurset passer for deg som er helt nybegynner på tangenter, som vil lære å spille pop og elektronisk musikk, og for deg som kan spille litt piano fra før, men ønsker å øve på å spille med synth og bygge på kunnskapen din med andre lyder og stiler.

Tid: Tirsdager 17:45-19:15


Praktisk Info:

  • Kurset går over 5 ganger med 1,5 timer hver kursdag. Totalt 7,5 timers undervisning.
  • Gruppekurset foregår i grupper på maks 5 deltakere, hvor hver deltaker spiller på egen synth.
  • Du trenger ikke egen synth for å gå på kurs hos oss. Mikrokorg Synth låner du av oss på kurset, og du kan booke egenøvinger for å øve utenom kurstidene. Det vil ikke være mulig å ta med andre, egne synther på dette kurset. Egenøvinger på synthen inngår i kursprisen.
  • Det er mulig å øve gratis i AKKS sine øvingslokaler mellom kursdagene, mandag til fredag før kl. 17:00 og i helgene for kursdeltakerne.
  • Vi prøver å sette sammen grupper av likt aldersnivå, men det er først og fremst nivå vi går ut i fra ved sammensetning av grupper.
  • Kurset holdes i AKKS Oslos øvingslokaler, Brenneriveien 9, på Grünerløkka.
  • Gruppekurs med færre enn 3 påmeldte deltakere vil bli avlyst.

Priser 5-ukers kurs

  • Kursavgift gruppekurs 25 år eller yngre – kr. 1500*
  • Kursavgift gruppekurs 26 år og opp – kr. 2000

Man må være medlem i AKKS Oslo for å få tilgang til oppgitte priser. Medlemsskap i AKKS Oslo koster 50 kr per år. Det er mulig å melde seg på kurs uten medlemskap til en høyere pris. Ta kontakt dersom du ikke ønsker å bli medlem.

Hva skjer på kurset? På kurset skal vi dykke dypt ned i Mikrokorg-synthen for å finne ut ulike måter å bruke den på.  Du lærer å spille enkel popmusikk og elektronisk musikk, i tillegg til at vi skal jobbe med å komponere egne låter. Kurset er perfekt for deg som er ute etter å starte å lære mer om synth og ulike lyder, men som er usikker på hvor du skal begynne. Kurset er også åpent for deg som kan en del piano og eller synth fra før, men vær obs på at fokus ligger på innføring i synth, og er tilpasset nivået på de som melder seg på, også de som ikke kan spille noe piano fra før av, så mange av låtene vi spiller vil være relativt enkle. Kurset kan likevel være moro for deg som kan en del piano, men som har lyst til å spille med andre, og få et dypdykk i mikrokorg synthen.

Sjekk ut synthen vi skal bruke ved å se på disse videoene: 

Pianoinstruktør Busy Gangnes

Om instruktøren: Busy Gangnes er en keyboardist, trommeslager og elektronisk musiker/produsent fra Los Angeles.  Hun er en den ene halvdelen av elektrobandet Telepathe, som har turnert over store deler av USA, Europa, Japan og Australia. Telepathe har gitt ut 3 EPer og 2 LPer over de siste 10 årene. Hun har også spilt synth i band som Nite Jewel, Bloodlines, Wikkid og Skint.

Busy startet med klassisk musikk, og har undervist i keyboard og piano på både The Rock and Roll Camp i Brooklyn, New York, og LOUD! Jentenes Bandleir i tillegg til hos AKKS. Hun trives med å undervise i både teknikk, teori, låtskriving og komponering og har mye erfaring som pianoinstruktør både fra Norge og USA. Kursene hennes vil foregå på en blanding av norsk og engelsk språk.

*Rabattert plass? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. I noen tilfeller kan vi gi deltakere med vanskelig økonomi rabatterte plasser. Huk av i påmeldingskjemaet for å søke om rabattert plass og skriv en kort begrunnelse i feltet under. Alle søkere blir kontaktet på e-post med beskjed om vi har mulighet til å gi bort rabattert plass. Man må være medlem i AKKS Oslo for å benytte seg av dette tilbudet. Medlemskap koster 50 kr.

Noe du lurer på? Ta kontakt med kursansvarlig, Haley Shea.

Er du mer interessert i å spille piano? Sjekk ut vårt en-til-en pianokurs her.