Lær mer om gitar, bass og vokaleffekter med Linn Nystadnes!

Når: 27. November fra klokken 17:00-20.00
Hvor: AKKS Oslos lokaler i Brenneriveien 9
Pris: 200 kr for deltakere under 18, 350 kr for deltakere over 18, ta kontakt på kurs@oslo.akks.no for å få gratis/redusert deltakeravgift. 
Alder: 14 år og oppover
Hvem kan delta? Workshopen er laget for gitarister, bassister og vokalister som ønsker å lære mer om effektbruk. Vi prioriterer kvinner, transpersoner og ikke-binære deltakere dersom det er stor interesse for workshopen, men påmeldingene er åpne for alle. 
Antall Plasser: 12 stk
27. November inviterer vi gitarister, bassister og vokalister til å lære mer om forsterkere, pedaler og effektbruk, både på instrument og stemme sammen med Linn Nystadnes, kjent fra bandet Deathcrush, og sideprosjektet hennes Oilskin. 
Over 3 timer skal vi sammen utforske og leke med ulike måter å bruke effekter på, og arbeide med de ulike mulighetene som åpner seg opp for gitar, bass og vokal når man også begynner å tenke effekter og pedaler. I tillegg til mye fokus på hands-on eksperimentering vil også Linn gi oss en demonstrasjon på hvordan hun arbeider i Oilskin. 
Om Linn Nystadnes: Linn Nystadnes er best kjent fra live- og kritikerfavorittene Deathcrush og noise -sideprosjektet Oilskin. Gjennom oilskin presenterer hun  intuitiv, primal, weird og  overraskende catchy støy for dem som ikke vet at de kan like støymusikk, og et lettelsens sukk for de rutinerte innen sjangeren. Verktøyet er manipulering av stemme, og noen ganger gitar, gjennom et mylder av effektbokser, men ellers vet Nystadnes mulignes like lite om hva som vil skje som du. Men sikkert mer Euro Dance enn Jazz. Og garantert til tider ubehagelig. 
Spørsmål? Ta kontakt på kurs@oslo.akks.no