Foto: Sofie Søndervik Sæther

Oppstart neste kurs: Mandag 9.  November – OBS! Kun nivå 2. Neste runde med nivå 1 vil ha oppstart i Januar 2021
Kurstype: Gruppekurs
Kurslengde: 5 uker
Alder: 14+ (Deltakere mellom 14-26 prioriteres på AKKS Oslos kurs, men deltakere over 26 er også velkomne)


Passer for deg som har deltatt på Nivå 1 på AKKS Oslos Ableton Live kurs, eller som har jobbet en del i programvaren Ableton Live fra før av. På dette kurset bygger vi videre på AKKS Oslos nivå 1 kurs. Vi arbeider med å produsere egne låter, og gjør oss klar til å bruke Ableton Live til live-spilling.

Tid:
Mandager 17:30-19:00

Praktisk Info:

  • Kurset går over 5 ganger med 1,5 timer hver kursdag. Totalt 7,5 timers undervisning.
  • Kurset foregår i gruppe med maks 6 deltakere per gruppe.
  • Du må kunne ta med din egen bærbare datamaskin for å delta på kurset.
  • Dersom du ikke har, eller har mulighet til å kjøpe, programvaren Ableton Live til kurset kan du låne en gratis av oss. Huk av i påmeldingsskjema for at du ønsker å låne instrument isåfall.
  • Det er mulig å øve gratis i AKKS sine øvingslokaler mellom kursdagene, mandag til torsdag før kl. 17:00 og i helgene for kursdeltakerne.
  • Vi prøver å sette sammen grupper av likt aldersnivå, men det er først og fremst nivå vi går ut i fra ved sammensetning av grupper.
  • Kurset holdes i AKKS Oslos øvingslokaler, Brenneriveien 9, på Grünerløkka.
  • Gruppekurs med færre enn 3 påmeldte deltakere vil bli avlyst.

Alle som deltar på kurs hos AKKS er invitert til å delta på preproduksjon og spille på AKKS-konserten. Les mer her. 


Om instruktøren: Vilde Ilkama Nupen er elektronisk musiker/produsent, vokalist og komponist. Hun har mange år bak seg som ene halvdel av elektronikaduoen Sgrow, og gir også ut musikk som soloartist under navnet ILKAMA. Utover dette er hun aktiv som komponist og elektronisk improvisasjonsmusiker med oppdrag innenfor teater og scenekunst. Vilde har holdt workshops i elektronisk musikkproduksjon og programvaren Ableton Live i flere år, blant annet på LOUD! – Jentenes Bandleir og Girl Tech Fest. Hun er også hovedinstruktør og en av pådriverne bak prosjektet ElektroLOUD. Utenfor AKKS underviser Vilde ellers i sang, piano og samspill på musikkskolen Lyd & Fryd i Asker.


Priser 8-ukers kurs

  • Kursavgift gruppekurs 25 år eller yngre – kr. 1500*
  • Kursavgift gruppekurs 26 år og opp – kr. 2000

Man må være medlem i AKKS Oslo for å få tilgang til oppgitte priser. Medlemsskap i AKKS Oslo koster 50 kr per år. Det er mulig å melde seg på kurs uten medlemskap til en høyere pris. Ta kontakt dersom du ikke ønsker å bli medlem.

*Rabattert plass? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. I noen tilfeller kan vi gi deltakere med vanskelig økonomi rabatterte plasser. Huk av i påmeldingskjemaet for å søke om rabattert plass og skriv en kort begrunnelse i feltet under. Alle søkere blir kontaktet på e-post med beskjed om vi har mulighet til å gi bort rabattert plass. Man må være medlem i AKKS Oslo for å benytte seg av dette tilbudet. Medlemskap koster 50 kr.

Noe du lurer på? Ta kontakt med kursansvarlig, Haley Shea.