Neste mulighet for å melde seg på dette kurset vil være høsten 2020. Følg  vårt nyhetsbrev  for å få motta informasjon om påmelding. 

Oppstart: Høsten 2020
Tid nivå 1: Tirsdager 17:30-19:00 
Tid nivå 2: Tirsdager 19:15-20:45 
Kurslengde: 8 uker, 1,5 timer per uke
Utstyr: Mot et tillegg på 200 kr kan du låne instrument av AKKS Oslo under kursperioden. Dette er gratis for deltakere med gratisplass.
Priser: Under 26 år: 2400 kr // Over 26 år: 3200 kr // Les mer om gratisplass nederst på siden.
Sted: AKKS Oslos øvingslokaler, Brenneriveien 9, på Grünerløkka
Alder: 14+ (Deltakere mellom 14-26 prioriteres på AKKS Oslos kurs, men deltakere over 26 er også velkomne)

På nivå 1 for nybegynnere lærer du hvordan håndtere, stemme og vedlikeholde gitaren, samt innføring i forsterkerbruk. Du får kjennskap til de mest grunnleggende akkordene, enkle riff og lærer å spille låter med få grep.

På nivå 2 kurset bygger vi videre på nivå 1-kurset, hvor du får kjennskap til de mest grunnleggende akkordene, enkle riff og lærer å spille låter med få grep. Du vil få et større låt- og akkordrepertoar og få innblikk i ulike skalaer og improvisasjon.

Kursinfo: Undervisningen foregår i grupper på tre-fem personer, 1,5 time per gang. Deltakerne tilbys gratis øvingstid for egenøving i AKKS Oslo sine lokaler så lenge de går på kurset og så langt kapasiteten rekker. Kursene følger skoleruta i Oslo. Etter påmeldingsfristen er ute kan du kontakte oss og høre om det er plasser igjen på kurset. Kurs med for få deltakere avlyses. Vi prøver å sette sammen grupper av lik aldersnivå, men det er først og fremst nivå vi går ut i fra ved sammensetning av grupper.

Gitarinstruktør Marie Kristin Dale

Om instruktøren: Marie Kristin Dale er gitarist, vokalist, låtskriver og produsent, best kjent fra bandet MK’s Marvellous Medicine. Marie Kristin og hennes band vant Spellemannprisen for beste Blues album i 2016 og er for tiden aktuelle med singelslipp og konserter. Marie Kristin underviser i Gitar og musikk for alle aldre, både hos AKKS Oslo og privat, og har blant annet jobbet som instruktør på LOUD! Jentenes Bandleir i Bergen og som musikklærer.

Gratisplass? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. Med støtte fra BUFDIR kan vi gi deltakere under 26 år med vanskelig økonomi gratisplass! Huk av i påmeldingskjemaet for å søke om gratisplass, og skriv litt om hvorfor du behøver gratisplass.

Medlemsskap: For å gå på kurs hos AKKS, må man være medlem. Se info om medlemsskap her.

Noe du lurer på? Ta kontakt med kursansvarlig, Haley Shea.