Oppstart neste kurs: Tirsdag 9. Februar
Påmeldingsfrist: 26. Januar
Kurstype: En-til-en kurs
Kurslengde: Semesterbasert, fom. Januar – Juni 2021)
Alder: 7-19 år (Deltakere mellom 7-19 år prioriteres på kurset, ved ledig kapasitet tilbyr vi også kurs for deltakere over 19)
Deltakere kan velge å lære på el-gitar eller akustisk gitar


Nivå 1 – For deg som aldri har spilt gitar før. Her lærer du hvordan håndtere, stemme og vedlikeholde gitaren, samt innføring i forsterkerbruk for el-gitar. Du får kjennskap til de mest grunnleggende akkordene, enkle riff og lærer å spille låter med få grep.

Nivå 2/3 – For deg som kan spille gitar fra før av. Kurset bygger vi videre på nivå 1-kurset, hvor du får kjennskap til de mest grunnleggende akkordene, enkle riff og lærer å spille låter med få grep. Du vil få et større låt- og akkordrepertoar og få innblikk i ulike skalaer og improvisasjon.

Har du spørsmål om dette kurset og koronasituasjonen? Les mer om smittevern og smitteverntiltak på kurs her.


Tid:
Tirsdager 17:30-20:45 – Deltakere får bekreftelse på e-post om når deres 30 minutters økt blir innen dette tidsintervallet – skriv i påmeldingsskjema dersom du har spesielle behov.


Praktisk Info:

  • En-til-en kurs er semesterbaserte og varer fra oppstart i slutten av Januar til semesterslutt i starten av Juni.
  • Du trenger ikke egen gitar for å gå på kurs hos oss. Du kan leie en el-gitar for kr 200, i tillegg til kursavgiften. Vi har ikke mulighet til å låne bort akustisk gitar.
  • Det er mulig å øve gratis i AKKS sine øvingslokaler mellom kursdagene, mandag til fredag før kl. 17:00 og i helgene for kursdeltakerne. Alle våre øvingsrom er utstyrt med gitarforsterker.
  • Kurset holdes i AKKS Oslos øvingslokaler, Brenneriveien 9, på Grünerløkka

Gitarinstruktør Marie Kristin Dale

Om instruktøren: Marie Kristin Dale er gitarist, vokalist, låtskriver og produsent, best kjent fra bandet MK’s Marvellous Medicine. Marie Kristin og hennes band vant Spellemannprisen for beste Blues album i 2016 og er for tiden aktuelle med singelslipp og konserter. Marie Kristin underviser i gitar og musikk for alle aldre, både hos AKKS Oslo og privat, og har blant annet jobbet som instruktør på LOUD! Jentenes Bandleir i Bergen og som musikklærer.

Pris: 4500 kr* for hele semesteret (15 uker) – Kursavgiften kan deles i to innbetalinger slik at man betaler 2250 kr i Januar og igjen i April.

Man må være medlem i AKKS Oslo for å få tilgang til oppgitte priser. Medlemsskap i AKKS Oslo koster 50 kr per år. Det er mulig å melde seg på kurs uten medlemskap til en høyere pris. Ta kontakt dersom du ikke ønsker å bli medlem.

*Rabattert plass? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. I noen tilfeller kan vi gi deltakere med vanskelig økonomi rabatterte plasser. Huk av i påmeldingskjemaet for å søke om rabattert plass og skriv en kort begrunnelse i feltet under. Alle søkere blir kontaktet på e-post med beskjed om vi har mulighet til å gi bort rabattert plass. Man må være medlem i AKKS Oslo for å benytte seg av dette tilbudet. Medlemskap koster 50 kr.

Noe du lurer på? Ta kontakt med kursansvarlig.