Oppstart neste kurs: Tirsdag 24. august
Kurstype: En-til-en kurs
Kurslengde: Semesterbasert, august-desember
Alder: 7-19 år – Ved kapasitet setter vi også opp kurs for de over 19 år, ta kontakt for å melde interesse.
Deltakere kan velge å lære på el-gitar eller akustisk gitar


Nivå 1 – For deg som aldri har spilt gitar før. Her lærer du hvordan håndtere, stemme og vedlikeholde gitaren, samt innføring i forsterkerbruk for el-gitar. Du får kjennskap til de mest grunnleggende akkordene, enkle riff og lærer å spille låter med få grep.

Nivå 2/3 – For deg som kan spille gitar fra før av. Kurset bygger vi videre på nivå 1-kurset, hvor du får kjennskap til de mest grunnleggende akkordene, enkle riff og lærer å spille låter med få grep. Du vil få et større låt- og akkordrepertoar og få innblikk i ulike skalaer og improvisasjon.


Tid:
Tirsdager 16:30-19:30 – Deltakere får bekreftelse på e-post om når deres 30 minutters økt blir innen dette tidsintervallet – skriv i påmeldingsskjema dersom du har spesielle behov.


Praktisk Info:

  • En-til-en kurs er semesterbaserte og varer fra oppstart til semesterslutt i Desember.
  • Du trenger ikke egen gitar for å gå på kurs hos oss. Du kan leie en el-gitar for kr 200, i tillegg til kursavgiften. Vi har ikke mulighet til å låne bort akustisk gitar.
  • Det er mulig å øve gratis i AKKS sine øvingslokaler mellom kursdagene, mandag til fredag før kl. 17:00 og i helgene for kursdeltakerne. Alle våre øvingsrom er utstyrt med gitarforsterker.
  • Kurset holdes i AKKS Oslos øvingslokaler, Brenneriveien 9, på Grünerløkka

Har du spørsmål om våre kurset og eventuell påvirkning pga koronasituasjonen? Les mer om hvordan våre kurs eventuelt vil bli påvirket her. 


Gitarinstruktør Sarah. Foto: Øystein Haara

Om instruktøren:Sarah Christin Calvert er vokalist, gitarist og låtskriver. Hun er aktiv som gitarist i bandet FLTY BRGR GRL og vokalist i duoen Calvert. Hun har også de siste årene vært med i livebandet til soulsangeren Louam. Sarah har studert populærmusikk på Niss/Westerdals og har en bachelor i utøvende musikk fra Høyskolen i staffeldtsgate. Til daglig jobber Sarah som musikklærer ved stasjonsfjellet ungdomsskole med et fokus på samspill og låtskriving.  I undervisningen sin er hun opptatt av mestringsfølelse og spilleglede.

Pris: 4500 kr* for hele semesteret  – Kursavgiften deles i to innbetalinger slik at man betaler halvt kursbeløp ved oppstart, og andre halvdel halvveis i kurset

Man må være medlem i AKKS Oslo for å få tilgang til oppgitte priser. Medlemsskap i AKKS Oslo koster 50 kr per år. Det er mulig å melde seg på kurs uten medlemskap til en høyere pris. Ta kontakt dersom du ikke ønsker å bli medlem.

*Rabattert plass? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. I noen tilfeller kan vi gi deltakere med vanskelig økonomi rabatterte plasser. Huk av i påmeldingskjemaet for å søke om rabattert plass og skriv en kort begrunnelse i feltet under. Alle søkere blir kontaktet på e-post med beskjed om vi har mulighet til å gi bort rabattert plass. Man må være medlem i AKKS Oslo for å benytte seg av dette tilbudet. Medlemskap koster 50 kr.

Ønsker du å delta på kurset etter det har startet opp? Ved ledig kapasitet tilbyr vi plasser til kursdeltakere med løpende oppstart utover i semesteret. Fyll ut påmeldingsskjema, så tar vi kontakt med deg med et pristilbud. Priser for kurs som starter opp etter oppstart bestemmes utifra lengden på kurset.

Noe du lurer på? Ta kontakt med kursansvarlig.