Oppstart neste kurs: Info kommer fortløpende.

Tid: Kveldstid, etter 18:00
Kurstype: Gruppekurs
Kurslengde: 6 uker
Alder: Fra 20 år og opp


Gruppekurs på bass er for voksne fra 20 år og oppover som ønsker et sosialt og morsomt kurs der du kan utfordre deg selv til å lære noe nytt, og møte andre som deler musikk-interessen din! Hver uke spiller du sammen med andre voksne som også har lyst til å lære seg å spille bass, og dere utvikler dere videre sammen. Fyll ut i påmeldingskjema hvilket nivå du er på, vi vil dele opp i flere kurs dersom det er nok påmeldte på ulike nivå, hvis ikke kjører vi et blandet kurs der det du spiller tilpasses ditt nivå. 


Nivå 1 – For deg som aldri har spilt bass før. Kurset er rettet inn mot bassistrollen i band, og ved å jobbe med ulike låter går kurset inn på elementer som rytme og rytmefølelse, bassganger, riff, lyd, dynamikk etc. Deltakerne oppfordres til å ta med sanger de har lyst til å spille på kurset.

Nivå 2/3 – For deg som kan spille bass fra før av. Kurset er for deg som allerede kan litt bass som ønsker å jobbe med å lage riff og låter, videreutvikle din stil som bassist, og teste ut ulike effekter.


Praktisk Info:

  • Gruppekurset går over 6 ganger med 1,5 timer hver kurs-økt. Totalt 9 timers kurs.
  • Gruppekurset foregår i grupper på maks 5 deltakere, hvor hver deltaker spiller på egen bass, med egen forsterker.
  • Du trenger ikke egen bass for å gå på kurs hos oss. Du kan leie en bass til kurset for kr 200 ekstra, kryss av i påmeldingsskjema for å leie bass.
  • Det er mulig å øve gratis i AKKS sine øvingslokaler mellom kursdagene, mandag til fredag før kl. 17:00 og i helgene for kursdeltakerne.
  • Vi prøver å sette sammen grupper av likt aldersnivå, men det er først og fremst nivå vi går ut i fra ved sammensetning av grupper.
  • Kurset holdes i AKKS Oslos øvingslokaler, Brenneriveien 9, på Grünerløkka.
  • Gruppekurs med færre enn 3 påmeldte deltakere vil bli avlyst.

Har du spørsmål om våre kurs og eventuell påvirkning pga. koronasituasjonen? Les mer om hvordan våre kurs eventuelt vil bli påvirket her. 


Bassinstruktør Marie Moe fra bandet Razika. Foto: Anna Jakobsen.

Om instruktøren: Marie Moe har spilt bass og vært låtskriver i bandet Razika i over 10 år. Razika har i løpet av sin tid som band turnert over hele Norge, Japan, England og mer, og har så langt sluppet 4 plater. Marie kommer til oss i AKKS Oslo med god erfaring som bassinstruktør etter å ha vært lærer på AKKS Bergens basskurs og bandleder/basslærer på LOUD!- Jentenes bandleir.


Pris: 
Kursavgift gruppekurs 25 år eller yngre – kr. 1800*
Kursavgift gruppekurs 26 år og opp – kr. 2400

Man må være medlem i AKKS Oslo for å få tilgang til oppgitte priser. Medlemsskap i AKKS Oslo koster 50 kr per år. Det er mulig å melde seg på kurs uten medlemskap til en høyere pris. Ta kontakt dersom du ikke ønsker å bli medlem.

*Rabattert plass? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. I noen tilfeller kan vi gi deltakere med vanskelig økonomi rabatterte plasser. Huk av i påmeldingskjemaet for å søke om rabattert plass og skriv en kort begrunnelse i feltet under. Alle søkere blir kontaktet på e-post med beskjed om vi har mulighet til å gi bort rabattert plass. Man må være medlem i AKKS Oslo for å benytte seg av dette tilbudet. Medlemskap koster 50 kr.

Har du spørsmål om våre kurs og eventuell påvirkning pga. koronasituasjonen? Les mer om hvordan våre kurs eventuelt vil bli påvirket her. 

Noe du lurer på? Ta kontakt med kursansvarlig, Haley Shea.