Neste kursrunde starter opp Mandag 20. Januar. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få beskjed når påmeldingene åpner.

Oppstart: Mandag 20. Januar
Tid nivå 1: 
Mandager 17:30-19:00
Tid nivå 2:
Mandager 19:15-20:45
Kurslengde: 
8 uker, 1,5 timer per uke
Utstyr:
På dette kurset må du kunne ta med en akustisk gitar. Har du ikke en gitar å bruke? Sjekk ut elgitarkurset isteden. 
Priser:
 Under 26 år: 2400 kr // Over 26 år: 3200 kr // Les mer om gratisplass nederst på siden.
Sted: AKKS Oslos øvingslokaler, Brenneriveien 9, på Grünerløkka
Alder: 14+ (Elever mellom 14-26 prioriteres på AKKS Oslos kurs, men deltakere over 26 er også velkomne.

Nivå 1 i akustisk gitar tar for seg grunnleggende gitarakkorder og -skalaer, noe teori, riff, utstyr, stemming, samt noen sanger. Elevene oppfordres til å ta med egne låter på kurset og jobbe med egne låter. Merk at på dette kurset må man ha med egen gitar.

Nivå 2 bygger på akustisk gitar nybegynner. Elevene oppfordres til å ta med egne låter på kurset. Man jobber videre med komponeringen av egne låter i singer- songwriter stil. Merk at på dette kurset må man ha med egen gitar.

Kursinfo: Undervisningen foregår i grupper på tre-fem personer, 1,5 time per gang. Deltakerne tilbys gratis øvingstid for egenøving i AKKS Oslo sine lokaler så lenge de går på kurset og så langt kapasiteten rekker. Kursene følger skoleruta i Oslo. Etter påmeldingsfristen er ute kan du kontakte oss og høre om det er plasser igjen på kurset. Kurs med for få deltakere avlyses. Vi prøver å sette sammen grupper av lik aldersnivå, men det er først og fremst nivå vi går ut i fra ved sammensetning av grupper.

Gitar og bandinstruktør Bjørnar Ekse Brandseth

Om instruktøren: Bjørnar Ekse Brandseth er utdanna ved Musikerutdanninga ved NISS (no Westerdals) med gitar som hovudinstrument, og har dei siste åra vore synleg i Oslos musikkmiljø på diverse strengeinstrument. Han speler fast med samansetningar som The Northern Belle, Silver Lining, Yngve & his Boogie Legs og Kevzta, og har tidvis dukka opp i band som Comet Kid og Dig Deeper. I fleire av desse samanhengane opptrer han også som vokalist og låtskriver.Han er opptatt av gitaren i bandsamansetningar, og fokuserer tidleg på utvikling av improvisasjon og eigenart.

Gratisplass? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. Med støtte fra BUFDIR kan vi gi deltakere under 26 år med vanskelig økonomi gratisplass!Huk av i påmeldingskjemaet for gratisplass, og skriv litt om hvorfor du behøver gratisplass.

Medlemsskap: For å gå på kurs hos AKKS, må man være medlem. Se info om medlemsskap her.

Noe du lurer på? Ta kontakt med kursansvarlig, Haley Shea.