Oppstart neste kurs: Mandag 31. August – ta kontakt for å høre om vi har ledig plass etter oppstart.
Kurstyper: En-til-en undervisning og gruppekurs
Kurslengde: 8 uker
Alder: 14+ (Deltakere mellom 14-26 prioriteres på AKKS Oslos kurs, men deltakere over 26 er også velkomne)

Nivå 1 – For deg som aldri har spilt gitar før. Kurset tar for seg grunnleggende gitarakkorder og -skalaer, noe teori, riff, utstyr, stemming, samt noen sanger. Deltakerne oppfordres til å ta med egne låter på kurset og jobbe med egne låter. Merk at på dette kurset må man ha med egen gitar.

Nivå 2/3 – For deg som kan spille gitar fra før av. Bygger på akustisk gitar nybegynner. Elevene oppfordres til å ta med egne låter på kurset. Man jobber videre med komponeringen av egne låter i singer- songwriter stil. Merk at på dette kurset må man ha med egen gitar.

Tid en-til-en kurs:
Mandager 17:00-20:00 –  Deltakere får bekreftelse på e-post om når deres 30 minutters økt blir innen dette tidsintervallet – skriv i påmeldingsskjema dersom du har spesielle behov.
Tid gruppekurs: Avlyst  pga. få påmeldte deltakere
Nivå 1:
Mandager 17:45-19:15

Nivå 2: Mandager 19:15-20:45

Praktisk Info:

 • Gruppekurset går over 8 ganger med 1,5 timer hver kursdag. Totalt 12 timers undervisning.
 • Gruppeundekurset foregår i grupper på maks 4 deltakere, hvor hver deltaker spiller på eget trommesett.
 • En-til-en kurs går over 8 ganger med 30 minutter hver kursdag. Totalt 4 timers undervisning.
 • Du trenger egen akustisk gitar for å delta på dette kurset. Dersom du ikke har en egen gitar enbefaler vi deg å sjekke ut el-gitarkurset her.
 • Det er mulig å øve gratis i AKKS sine øvingslokaler mellom kursdagene, mandag til fredag før kl. 17:00 og i helgene for kursdeltakerne.
 • Vi prøver å sette sammen grupper av likt aldersnivå, men det er først og fremst nivå vi går ut i fra ved sammensetning av grupper.
 • Kurset holdes i AKKS Oslos øvingslokaler, Brenneriveien 9, på Grünerløkka.
Gitarinstruktør Marie Kristin Dale

Om instruktøren: Marie Kristin Dale er gitarist, vokalist, låtskriver og produsent, best kjent fra bandet MK’s Marvellous Medicine. Marie Kristin og hennes band vant Spellemannprisen for beste Blues album i 2016 og er for tiden aktuelle med singelslipp og konserter. Marie Kristin underviser i gitar og musikk for alle aldre, både hos AKKS Oslo og privat, og har blant annet jobbet som instruktør på LOUD! Jentenes Bandleir i Bergen og som musikklærer.

Priser 8-ukers kurs

 • Kursavgift gruppekurs 25 år eller yngre – kr. 2400*
 • Kursavgift gruppekurs 26 år og opp – kr. 3200
 • Kursavgift en-til-en kurs 25 år eller yngre – 2800*
 • Kursavgift en-til-en kurs 26 år og opp – kr. 3600

Man må være medlem i AKKS Oslo for å få tilgang til oppgitte priser. Medlemsskap i AKKS Oslo koster 50 kr per år. Det er mulig å melde seg på kurs uten medlemskap til en høyere pris. Ta kontakt dersom du ikke ønsker å bli medlem.

*Rabattert plass? Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. I noen tilfeller kan vi gi deltakere med vanskelig økonomi rabatterte plasser. Huk av i påmeldingskjemaet for å søke om rabattert plass og skriv en kort begrunnelse i feltet under. Alle søkere blir kontaktet på e-post med beskjed om vi har mulighet til å gi bort rabattert plass. Man må være medlem i AKKS Oslo for å benytte seg av dette tilbudet. Medlemskap koster 50 kr.

Noe du lurer på? Ta kontakt med kursansvarlig, Haley Shea.