Er du vår nye gitarinstruktør?

AKKS Oslo søker ny gitarinstruktør med oppstart i uke 5! Kursene foregår i våre lokaler i Brenneriveien 9, på Grünerløkka i Oslo. Vi tar utgangspunkt i spilleglede, mestringsfølelse og en normkritisk tilnærming til kjønn og musikk på våre kurs. Søknadsfrist 11. januar.

AKKS Oslo tilbyr en-til-en gitarkurs for nybegynnere og viderekomne. Vi tar imot barn og unge fra 7-19 år, og dersom det er kapasitet gir vi plass for voksne i alle aldre. På våre gitarkurs for nybegynnere lærer man grunnleggende akkorder, teknikker og enkle låter samtidig som man også får utforske mulighetene innen gitaren som et instrument i bandsammenheng. Viderekomne jobber videre utifra dette. Deltakerne våre lærer sanger, ofte sanger de tar med selv og leker med egenkomponering. Deltakerne kan lære på enten elektrisk eller akustisk gitar.

Er dette noe du kunne tenkt deg å være en del av? Vi ser etter deg som er fleksibel, engasjert og interessert i å vise både teknisk kompetanse og lekenhet med gitaren. Vi ser etter deg som er opptatt av å mestringsfølelse og å få frem det beste i alle dine deltakere.

Oppdraget har tiltredelse i uke 5, og du blir en del av #akksfamilien som innleid oppdragstaker med honorar via faktura. Oppdraget passer godt til deg som er utøvende musiker som ønsker å undervise ved siden av turnévirksomhet eller for deg som studerer musikk/musikkpedagogikk. Vi håper å høre fra deg!

Som instruktør på AKKS-kurs er du et viktig forbilde for dine deltakere. For å vise frem forbilder vår målgruppe kan kjenne seg igjen i oppfordrer vi spesielt kvinner, transpersoner og ikke-binære, og personer med flerkulturell bakgrunn om å søke.

Send musikalsk/vanlig CV og en søknad, eller spørsmål, til kurs@oslo.akks.no og cc oslo@akks.no så hører du fra oss!

Politiattest er et krav.