AKKS Oslo søker DJ-instruktør og bandinstruktør til våre kurs for voksne og ungdommer. Kursene foregår i våre lokaler i Brenneriveien 9, på Grünerløkka i Oslo. Vi tar utgangspunkt i spilleglede, mestringsfølelse og en normkritisk tilnærming til kjønn og musikk på våre kurs. Søknadsfrist 16. Oktober, kursoppstart første uken i November, med varighet ut året 2021, med mulighet for forlengelse av oppdraget. 

DJ-instruktør

AKKS Oslo tilbyr gruppekurs i DJ-ing for nybegynnere og viderekomne med maks 5 deltakere per gruppe. Vi tar imot deltakere fra 14 -100 år på våre populære DJ-kurs og DJ-instruktør kan regne med ca. 1,5-3 timers arbeid per uke, på kveld eller ettermiddagstid i våre øvingslokaler, med mulighet for utvidelse dersom antall påmeldte deltakere krever dette. På gruppekurset lærer man deltakerne å spille på AKKS Oslo sine Pioneer CDJ spillere, og deltakerne tar med egne minnepenner på kurset. Instruktørs oppgave er å lære bort DJ-ing med dette utstyret, samt lære deltakere å koble opp og ned utstyr, laste ned musikk til spilling, samt delta på og bidra i organiseringen av kursavslutning med deltakerne der deltakerne spiller ute for første gang.

Er dette noe du kunne tenkt deg å være en del av? Vi ser etter deg som er fleksibel, engasjert, organisert, god på kommunikasjon og som viser god teknisk forståelse for DJ-utstyret. Vi ser etter deg som er opptatt av mestringsfølelse og å få frem det beste i alle dine deltakere.

Oppdraget starter første uke i November, 2021, og du blir en del av #akksfamilien som innleid oppdragstaker med honorar via faktura. Oppdraget passer godt til deg som jobber som DJ og ønsker et fast oppdrag ved siden av og for deg som brenner for å rekruttere nye DJs! Vi håper å høre fra deg!

Som instruktør på AKKS-kurs er du et viktig forbilde for dine deltakere. Får å vise frem forbilder vår målgruppe kan kjenne seg igjen i oppfordrer vi spesielt kvinner, transpersoner og ikke-binære, og personer med flerkulturell bakgrunn om å søke, da AKKS arbeider for likestilling og mangfold i musikklivet.

Send musikalsk/vanlig CV og en søknad, eller spørsmål, til kurs@oslo.akks.no så hører du fra oss!

Bandinstruktør 

AKKS Oslo tilbyr bandkurs for alle som elsker musikk, fra 7-100 år. Vi søker en engasjert bandinstruktør som ønsker å dele gleden med samspill i form av band med enda flere! Til denne søknadsrunden leter vi etter en bandinstruktør som er komfortabel med å undervise band bestående av voksne og ungdommer fra 14-100 år, men på sikt kan instruktøren også få tilbud om å undervise våre juniorband med deltakere fra 7-12 år. Våre bandinstruktører underviser i band og samspill som i stor grad er styrt av deltakerne på det gjeldende kurset når det kommer til sjanger, repertoar og besetning.

Vi søker en fleksibel og engasjert bandinstruktør som har mulighet til å veilede band med standard band-besetning (trommer, bass, gitar, piano og vokal), men instruktør behøver ikke ha høye tekniske ferdigheter på alle disse instrumentene. Det viktigste er at man kan gi gode tilbakemeldinger og veilede på samspillet i bandet, bistå med å øve inn coverlåter og komponere egne låter i bandet, samt gjøre bandene klare til å spille konsert i slutten av semesteret.

Oppdraget starter første uken i November, og varer ut året 2021, med ca. 3 timer undervisning på kveld/ettermiddag per uke, fordelt på 2 band, med mulighet for utvidelse av arbeidstiden dersom antall påmeldte deltakere krever dette.  Du blir en del av #akksfamilien som innleid oppdragstaker med honorar via faktura. Oppdraget passer godt til deg som er utøvende musiker, jobber som produsent, eller for deg som studerer musikk/musikkpedagogikk/musikkteknologi og ønsker en fleksibel deltidsjobb. Vi håper å høre fra deg!

Som instruktør på AKKS-kurs er du et viktig forbilde for dine deltakere. For å vise frem forbilder vår målgruppe kan kjenne seg igjen i oppfordrer vi spesielt kvinner, transpersoner og ikke-binære, og personer med flerkulturell bakgrunn om å søke.

Send musikalsk/vanlig CV og en søknad, eller spørsmål, til kurs@oslo.akks.no så hører du fra oss!