Er du en prosjektleder som brenner for musikkundervisning og rekruttering av jenter til musikklivet? Vi søker en engasjert og inspirerende prosjektleder for Bandskolen med musikalsk, pedagogisk og administrativ erfaring til å bli en del av AKKS Oslos administrasjon.

Tre jenter med bandinstrumenter som hopper. Veggene bak er dekket av grafitti.
Foto: Vanessa Storm

Bandskolen startet opp våren 2016 og er inspirert av LOUD! bandleir-konseptet (AKKS/JM Norway). Bandskolen gir musikkinteresserte jenter, transpersoner og ikke-binære i alderen 12-19 år mulighet til å spille i band hele året, få nye venner og utvikle seg musikalsk i en bandsetting, samtidig som de lærer om musikkbransjen.

Arbeidsoppgaver:

 • Administrere og lede Bandskolen
 • Undervise i samspill (band)
 • Rekruttering av elever til Bandskolen
 • Kommunikasjon og koordinering av elever og lærere
 • Rapportering

Som Prosjektleder for Bandskolen vil du lage undervisningsprogrammer, arrangere workshop og fungere som hovedinstruktør, med fokus på samspill i band og låtskriving. Hovedvekten av arbeidsoppgavene ligger på prosjektledelse. Du vil også ha ansvar for å arrangere konserter og andre arrangementer i tilknytning til Bandskolen, og du vil få mulighet til å samarbeide tett med prosjektleder for kurs og daglig leder i AKKS Oslo.

Ønskede kvalifikasjoner:

Vi søker en kandidat med god kjennskap til musikklivet og erfaring fra ungdomsarbeid og musikkundervisning. Du bør være en god prosjektleder, være selvdreven, være ansvarlig, ha god gjennomføringsevne og et ønske om å jobbe for bedre kjønnsbalanse i musikklivet.

Vi søker deg som har / er:

 • Erfaring med prosjektledelse
 • Erfaring med ungdomsarbeid
 • Pedagogisk bakgrunn eller undervisningserfaring
 • Komfortabel med flere bandinstrumenter og kunne veilede deltakerne i både samspill og låtskriving
 • Gode samarbeidsevner og kommunikasjonsferdigheter
 • Arbeide strukturert og selvstendig

Personlig egnethet vektlegges. Stillingen innebærer en del kveldsarbeid, og noe helgearbeid bør påregnes. Stillingen lønnes etter tariff i Handel og Kontor.

Ta kontakt med styreleder Chi Ton, på styret@oslo.akks.no om du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen.

AKKS ønsker å bidra til et inkluderende og mangfoldig musikkliv. Derfor oppfordrer vi kvinner eller transpersoner og personer fra minoritetsgrupper til å søke. Søknad med CV og referanser sendes på e-post til styret@oslo.akks.no (merk e-posten med “Søknad prosjektleder: Bandskolen").

Søknadsfrist 20. september. Tiltredelse så snart som mulig. Varighet frem til 17. juni 2022, med mulighet for forlengelse. Plettfri vandel er et krav.

Om AKKS: AKKS Oslo er en ideell musikkorganisasjon som siden 1982 har jobbet for å rekruttere, motivere og synliggjøre jenter og kvinner i musikklivet. Vår kjernevirksomhet er kursvirksomhet. Vi driver også øvingslokaler og arrangerer konserter.

Hjemmeside AKKS Oslo

Bandskolens påmeldingsside

Om LOUD! Jentenes bandleir