Akustisk gitar

Lær å akkompagner deg selv og lage egne låter!

Tid: 30 eller 45 minutter en til en undervisning på tirsdager
Sted: Samsen Kulturhus
Lærer: Isak Torgersen
Aldersgrense: 8 år

Oppstart vår 2024: Uke 5

Har du en drøm om å skrive dine egne låter? Kanskje du synger, men trenger å akkompagnere deg selv? Eller har du bare lyst til å lære deg noen grep på gitaren for å kunne spille yndlingssangen din? Da er dette perfekt for deg! Sammen med vår instruktør vil du få oversikt over grunnleggende akkord-rekker innen forskjellige sjangre. Du vil også lære både besifring og fingerspill. Undervisningen vil bli lagt opp etter ditt nivå, mål og ønsker. Semesteret avsluttes med en valgfri AKKS-konsert der deltakerne kan vise hva de har lært for familie og venner.

Velg mellom 7 eller 14 uker med undervisning per semester.

Påmelding til kurs: Trykk her

Påmeldingsfrist 14 ukers kurs: 21. januar
Påmeldingsfrist 7 ukers kurs: 17. mars

Priser: 0 kr – 4700 kr per semester

  • 1600 kr for 30 minutter i uken i 7 uker.
  • 3100 kr for 30 minutter i uken i 14 uker.
  • 2400 kr for 45 minutter i uken i 7 uker.
  • 4700 kr for 45 minutter i uken i 14 uker

Er du under 26 år og har begrenset økonomi kan du få kurset GRATIS!
Du kan enkelt søke om AKKS Stipend (for alle under 25 år) eller kommunens Fritidsfond (for barn og unge opp til 18 år fra Kristiansand).

Søkand til AKKS-Stipend: Trykk her

  • AKKS-stipend: Økonomi skal ikke stå i veien for deltakelse i musikkaktiviteter. Er du under 26 år kan du eller dine foresatte søke om å få redusert pris eller gratisplass på AKKS Kristiansand sine kurs. For å benytte deg av tilbudet om AKKS-stipend velger du enkelt dette i påmeldingskjemaet. Denne ordningen er støttet av Bufdir.
  • Fritidsfond: Kristiansand kommune ønsker at alle barn og unge skal ha samme valgmulighet til å delta i organiserte fritidsaktiviteter, uavhengig av foreldrenes økonomi.  En kan søke om kontingent og nødvendig utstyr til barn og unge som skal delta i en organisert fritidsaktivitet. Du kan enkelt søke på kommunens hjemmeside. Ta gjerne kontakt med oss om du trenger hjelp til søknaden eller har spørsmål.
  • UiA Student: 15% rabatt på undervisning og kurs.
  • Søskenrabatt: 15% rabatt på undervisning og kurs
  • Gruppekurs: 50% rabatt. På vokal, gitar og bass tilbyr vi også gruppekurs om vi får nok påmeldte som ønsker det. Prisene blir da redusert med 50% og du vil bli satt sammen i gruppe på 2-4 personer på ca. lik alder og ferdighetsnivå. Kryss av på dette i påmeldingsskjema om du er interessert i gruppekurs.

* Prisene over forutsetter medlemskap. Medlemskap koster 50,- og varer et kalenderår. Ønsker du ikke å bli medlem i AKKS så koster det 50% mer

Spørsmål? Ta kontakt: kurs@kristiansand.akks.no

Instruktør Isak Torgersen

Isak er snart ferdig med sin utdanning som faglærer i musikk ved UiA. Han har erfaring med mange forskjellig sjangre, men er spesielt glad i RnB, Funk, Latin, HipHop, Jazz, og selvfølgelig Rock!

«Fokuset mitt er rettet mot hva eleven er interessert i, og jeg baserer undervisningen utifra det eleven liker. Min erfaring er at de fleste elever har en smak, og den vil jeg gå utifra når jeg skal undervise. Jeg har også et stort fokus på musikkglede og samspill!

Jeg har erfaring fra en rekke ulike band. Fortiden spiller jeg med en gruppe som heter Peace Out To Revolution, som spiller Soul/RnB/Funk/Afrobeat covre rundt om på Sørlandet for å hedre den afrikanske diasporaen. Jeg spiller også i et Cubansk prosjekt ved navn Los Bomberos («brannmennene» på spansk) som spiller opp til dans på Salsa Si her i byen. Jeg har tidligere spilt i funk band, rocke band og alt slags, og vært kapellmester for et revy band i Oslo på 16 mann.»