Som medlem får du tilgang til en rekke medlemsfordeler, billige kurs, øvingslokaler og MYE MER.

Du trenger ikke gå på kurs eller leie øvingslokale for å bli medlem hos oss. Kanskje du har lyst til å jobbe som frivillig på konserter? Kanskje du har lyst til å tapetsere byen din med AKKS-materiell? Eller kanskje du «bare» er musikkinteressert og ønsker å støtte opp om vårt arbeid med å oppnå bedre kjønnsbalanse i musikkbransjen i Norge.
Uansett: vi vil gjerne ha deg med i #akksfamilien.

Et medlemskap i AKKS gjelder for et år av gang og må fornyes hvert kalenderår.
Vi tilbyr to typer medlemskap – enkeltmedlemskap eller bandmedlemskap.
Bandmedlemskap gir de samme medlemsfordelene i AKKS som et ordinært medlemskap, men bandet kan også søke Frifond og VOmidler.
Les mer om bandmedlemskap her.

BLI MEDLEM IDAG!

 

Med faktura
Å bli medlem skal være enkelt – fyll ut skjemaet og du får umiddelbart faktura på epost (husk å sjekke spamfilteret!)
Trenger du å fornye ditt AKKSmedlemskap fra 2017 til 2018?
Gå inn på https://akks.hypersys.no/ og skriv inn epostadressen du har registrert hos oss og trykk glemt passord dersom det er første gang du logger deg inn i vårt medlemssystem.
Du vil nå få en e-post med link der du kan velge nytt passord og du kan logge deg inn i medlemssystemet vårt og oppdatere medlemskap, adresse og betale årets kontingent.

SMS
Nå kan du melde deg inn via SMS.
Send SMS med kodeord AKKS  fornavn etternavn adresse epost fødselsdato til 1938
50 kroner vil da forsøkes å trekkes fra ditt abonnement. Du vil motta bekreftelse i form av returmelding når registrering og betaling har gått gjennom. Ta kontakt med ditt lokale AKKSkontor om det ikke går gjennom.

Var du medlem i fjor, men har glemt fornye medlemskapet?
Send SMS med kodeord AKKS BETAL 50 til 1938.
Da vil du bli trukket 50,- kr fra ditt telefonabonnement. Husk at SMS’en må sendes fra det mobilnummeret som medlemskapet er registrert på. Dersom du ikke får returmelding, har ikke betalingen gått gjennom. Dette kan være på grunn av en eventuell sperre på mobilabonnementet eller mobilnummeret ligger ikke inne i våre systemer.

Har du flyttet eller registrert feil adresse hos oss kan lett gi oss din riktige adresse ved å sende AKKS ADRESSE gateadresse, postnr, poststed til 1938