LOUD! Ta opp din egen vokal- vokalopptak fra start til slutt

Er du låtskriver? Artist, produsent, top-liner? Lager du musikk med laptop? Trenger gode tips og triks for hvordan ta opp vokalen din eller noen andres? Er du vordende produsent? Identifiserer du som jente, ikke-binær eller transperson? Da er dette kurset for deg.

Dato:  7 november
Tid: kl. 10-17
Sted: Samsen
Pris: Gratis for medlemmer i AKKS, 100,- kr for ikke-medlemmer. Kurset inkluderer lunsj, te, kaffi og frukt. Les mer om- og bli AKKS-medlem her: http://www.akks.no/bli-medlem

Kurset er åpent for jenter, trans og ikke-binære 14 år og opp, og arrangeres av AKKS i samarbeid med JM Norway.

OBS kurset foregår på både engelsk og norsk.

OM KURSET: I løpet av en innholdsrik dag skal produsent, låtskriver og artist Julie Enger Børresen og lydtekniker og produsent Elaine Maltezos gå gjennom gode metoder for å fange opp et godt vokal-opptak, programvare, teknikker og oppsett. Vi vil gå gjennom hvordan påvirke rom-akustikken og sette opp en såkalt “vokal booth" der hvor du har plass- hjørnet av soverommet ditt, kjøkkenet eller hvor det skulle være. Og vi skal snakke gjennom hvordan gjøre klart til, og så etterbehandle vokaler for å få de til å høres profesjonelle og livlige ut.

Du trenger ikke å være ekspert fra før for å bli ekspert på ditt eget musikalske uttrykk!

Seminaret vil være en slags DYI for de som allerede er utøvere, låtksriver, produsent, top-liner mm, men som ønsker mer kunnskap om det tekniske, og konkrete tips og triks til utstyr, hardware/software, plugins og annet gøy.
Seminaret blir lagt opp til at alle tema har en presentasjonsdel og spørsmålsrunde etterpå. Forelesere vil også i noen presentasjoner demonstrere hvordan de jobber. Deltagere kan ta med egen laptop og skrivesaker.

For spørsmål, ta kontakt på: stavanger@akks.no