Gitareffekt-workshop med Håkon Sagen!
Denne helgen vil handle om hvordan bruken av pedaler, effekter og teknikk, under live-spilling eller studio kan forandre lyden av en gitar.
Når: 14 – 16. mai
Aldersgrense: 15-26 år
Hvor: Samsen Kulturhus
Pris: 700,-
Vi tilbyr 15% studentrabatt og AKKS-stipend*
Påmelding: Her

Det er kun 7 plasser til denne helgen, så meld deg på så fort du kan for å sikre deg plass! Du tar selv med deg egen gitar og egne pedaler til workshop så du kan lære akkurat hvordan ditt utstyr kan brukes på en ny og spennende måte.

Opplegget vil foregå i Bingen på Samsen. Her får du tilgang til en full profesjonell PA hvor du kan høre seg selv i en realistisk konsert-tilstand. I tillegg vil Håkon vise hvordan effekter høres ut med et fullt band gjennom bruken av software og digitale instrumenter.

Håkon Sagen er et av Norges mest brukte gitarister, og har en veldig variert katalog av prosjekter han har spilt i. I tillegg driver han en Youtube kanal som fokuserer rundt akkurat dette temaet kalt Tons of Tone. Han er altså en tungvekter rundt temaet

Om smittevern
Denne workshopen vil holdes på trygg måte med god avstand og smittevern ivaretatt.
Deltakerne har med eget utstyr og ved bruk av Håkons utstyr vil det bli vasket med Antibac.
Alle skal så klart være friske før oppmøte og dette vil bli sjekket grundig av oss i AKKS Kristiansand. Det vil være tilgang på antibac, engangsmasker, plast til mikrofoner og antibakteriell rens med engangspapir for rens av utstyr mellom bruk. Om kommunale eller nasjonale tiltak forutsetter at workshopen ikke kan bli avviklet til nåværende tidspunkt, vil datoen bli flyttet til et senere tidspunkt. Deltakere betaler kun om workshopen blir gjennomført.

Vi gleder oss!

Dette kurset er støtte av:

* AKKS Stipend: Vi ønsker ikke at økonomi skal stå i veien for å delta på undervisning og kurs. Derfor kan du som har begrenset økonomi få helt eller delvis redusert deltakeravgift. Dette tilbudet gjelder for alle under 26 år, og du søker gjennom påmeldingsskjema til kurset.