Sommerkurs – vokal

Bli med på sommerkurs i vokal hos AKKS Bergen!

Mandag 5. til torsdag 8. juli arrangerer vi kurs i vokal for ungdom som går i 8. – 10. klasse (13-16 år) på USF Verftet. Kurset har fokus på mestringsfølelse og spilleglede. Les om alle sommerkurs her!

Sommerkurset i vokal er nå fullt.

Neste vokalkurs hos oss blir på våre ordinære kurs til høsten, da også med mulighet for gratis plasser.

På dette sommerkurset blir du kjent med stemmen som instrument og lærer sangteknikk. I løpet av kursdagene vil vi lære stemmebruk, ulike pusteøvelser og hvordan varme opp stemmen. Vi vil synge både sammen og alene foran de andre på kurset. Kurset vil gi deg grunnleggende kunnskap om sang.

Sammen på kurset vil vi jobbe kreativt med ulike oppgaver i en leken og ukritisk atmosfære.
På kurset vil det være tre deltakere og én instruktør.

Kurset krever ingen forkunnskaper og er for deg som ikke har sangerfaring før eller lite erfaring.Når og hvor er sommerkursene

Mandag 5. juli til torsdag 8. juli kl. 10.00 – 15.00 på USF Verftet i Bergen sentrum.

Aldersgrense på sommerkurs

Aldersgruppen for sommerkursene er 8. – 10. klasse (13-16 år).
Kursene er åpne for alle kjønn.

Pris

Sommerkursene er gratis og er støttet av Bergen kommune.


Vokal-instruktør på sommerkurs er Birgitta Alida Hole

Birgitta Alida Hole er vokalist og låtskriver i hennes soloprosjekt Birgitta Alida. Hun begynte å spille og lage musikk da hun var barn, og tok timer i piano, fiolin og sang, før hun gikk på musikklinja på Kongsbakken VGS, jazzlinja på Sund Folkehøgskole og tok sin bachelor i jazzvokal på Griegakademiet (UiB). Birgitta synes det beste med å være vokalist, er å kunne formidle og få ut følelser.

Birgitta har vært instruktør i AKKS Bergen de siste flere år. På kurs hos AKKS møtes deltakere som aldri har sunget før, men hatt lyst til å begynne, til de som har sunget litt eller mye og har lyst å utvikle seg videre. På tvers av ulike aldersgrupper og musikksmak, utforsker man stemmen sin og mulighetene med den sammen.

I tillegg vil Dipha Thiruchelvam og Marie Moe være sommerkursledere.


Praktisk om kurset

  • Hver deltaker vil få en egen mikrofon på kurset. Under kurset vil vi ha pleksiglass satt opp for å unngå evt. dråpesmitte under syngingen.
  • Det vil bli servert lunsj på kurset, men ha med egen vannflaske.


Smittevern på kurs

Hvert instrumentkurs har 3 kursplasser og i løpet av kurset vil hvert instrumentkurs være en kohort. Les om smittevern og smitteverntiltak i forbindelse med kursavvikling hos AKKS Bergen her.

AKKS-kurs for oss med funksjonsnedsettelser

Har du behov for å ha med assistent eller ledsager på kurs, opplys om dette i påmeldingsskjemaet så kan vi tilrettelegge for dette. Våre kurslokaler er dessverre ikke tilpasset rullestolbrukere. Ta gjerne kontakt så kan vi se på hvordan vi kan tilrettelegge for at du kan delta.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med kurs- og øvingslokaleansvarlig på kontoret@bergen.akks.no eller fyll ut dette interesseskjemaet så vil vi ta kontakt med deg!