Sommerkurs – elgitar

Bli med på sommerkurs i elgitar hos AKKS Bergen!

Mandag 5. til torsdag 8. juli arrangerer vi kurs i vokal for ungdom som går i 8. – 10. klasse (13-16 år) på USF Verftet. Kurset har fokus på mestringsfølelse og spilleglede. Les om alle sommerkurs her!

På dette sommerkurset blir du kjent med elgitaren som instrument og hvordan å bruke en forsterker. Sammen vil vi spille låter og jobbe med spilleteknikk, grunnleggende akkorder og enkle riff. Kurset vil gi deg det du trenger for å komme i gang med gitarspillingen

Sammen på kurset vil vi jobbe kreativt med ulike oppgaver i en leken og ukritisk atmosfære.
På kurset vil det være tre deltakere og én instruktør.
Kurset krever ingen forkunnskaper og er for deg som ikke har spilt før eller spilt svært lite.Når og hvor er sommerkursene

Mandag 5. juli til torsdag 8. juli kl. 10.00 – 15.00 på USF Verftet i Bergen sentrum.

Aldersgrense på sommerkurs

Aldersgruppen for sommerkursene er 8. – 10. klasse (13-16 år).
Kursene er åpne for alle kjønn.

Pris

Sommerkursene er gratis og er støttet av Bergen kommune.


Gitar-instruktør på sommerkurs er Tom Crozier

Tom Crozier har vært instruktør hos AKKS Bergen i flere år. På Tom sine kurs får deltakerne grunnleggende forståelse for gitar og musikk. Tom ønsker han å gi sine kursdeltakere inspirasjon til å plukke opp instrumentet, så ofte som mulig. “Det beste med å undervise er garantert når jeg får et inntrykk av å ha inspirert noen! Jeg synes det er gøy å sitte og jamme sammen med kursdeltakerne, så diskutere hvorfor noe funket eller ikke funket.»

I tillegg vil Dipha Thiruchelvam og Marie Moe være sommerkursledere.


Praktisk om kurset

  • Hver deltaker vil få en egen gitar og forsterker på kurset. Dersom man vil ha med egen gitar går det også fint.
  • Det vil bli servert lunsj på kurset, men ha med egen vannflaske.


Smittevern på kurs

Hvert instrumentkurs har 3 kursplasser og i løpet av kurset vil hvert instrumentkurs være en kohort. Les om smittevern og smitteverntiltak i forbindelse med kursavvikling hos AKKS Bergen her.

AKKS-kurs for oss med funksjonsnedsettelser

Har du behov for å ha med assistent eller ledsager på kurs, opplys om dette i påmeldingsskjemaet så kan vi tilrettelegge for dette. Våre kurslokaler er dessverre ikke tilpasset rullestolbrukere. Ta gjerne kontakt så kan vi se på hvordan vi kan tilrettelegge for at du kan delta.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med kurs- og øvingslokaleansvarlig på kontoret@bergen.akks.no eller fyll ut dette interesseskjemaet så vil vi ta kontakt med deg!