Sommerkurs – DJ

Kom i gang med DJ-ing på sommerkurs hos AKKS Bergen!

Mandag 5. til torsdag 8. juli arrangerer vi kurs i DJ-ing for ungdom som går i 8. – 10. klasse (13-16 år) på USF Verftet. Kurset har fokus på mestringsfølelse og spilleglede. Les om alle sommerkurs her!

Sommerkurset i DJ er nå fullt.

Neste DJkurs hos oss blir på våre ordinære kurs til høsten, da også med mulighet for gratis plasser.


Kjersti Valland aka DJ KVAL begynte først som DJ da hun så at AKKS hadde et DJ-kurs for nybegynnere og har siden den gang blitt frelst av den kreative utfoldelsen. I dag er hun medlem av Konsept X og har holdt kurs i samarbeid med Papillon og Bergen Kjøtt. Hun har og hatt live opptreden sammen med Verse libre. Sjangrene som Kjersti jobber innenfor er techno, men hun ønsker å utvikle og utfordre andre sjangre i fremtiden.

I tillegg vil Dipha Thiruchelvam og Marie Moe være sommerkursledere.


Når og hvor er sommerkursene

Mandag 5. juli til torsdag 8. juli kl. 10.00 – 15.00 på USF Verftet i Bergen sentrum.

Aldersgrense på sommerkurs

Aldersgruppen for sommerkursene er 8. – 10. klasse (13-16 år).
Kursene er åpne for alle kjønn.

Pris

Sommerkursene er gratis og er støttet av Bergen kommune.På sommerkurset i DJ-ing blir du kjent med den spennende DJ-rollen. I løpet av kursdagene lærer vi hvordan bruke DJ-utstyret og hvordan mikse og beatmikse. Beatmiksing er kunsten å mikse to låter inn i hverandre i samme tempo hvor man manipulerer tempoet på låtene og mikser dem inn i hverandre for å skape glidende overganger.

Sammen på kurset vil vi jobbe kreativt med ulike oppgaver i en leken og ukritisk atmosfære.
På kurset vil det være tre deltakere og én instruktør.
Kurset krever ingen forkunnskaper og er for deg som ikke har spilt før eller spilt svært lite.

Praktisk om kurset

  • Det er ett sett med DJ-mikser og CD-spillere på kursstedet som deltakerne deler på.
  • Om en ønsker å ha med egne låter kan man det, ta da dette med på en minnepinne. Det er viktig at låtene er i noenlunde samme sjanger og tempo.
  • Det vil bli servert lunsj på kurset, men ha med egen vannflaske.


Smittevern på kurs

Hvert instrumentkurs har 3 kursplasser og i løpet av kurset vil hvert instrumentkurs være en kohort. Les om smittevern og smitteverntiltak i forbindelse med kursavvikling hos AKKS Bergen her.

AKKS-kurs for oss med funksjonsnedsettelser

Har du behov for å ha med assistent eller ledsager på kurs, opplys om dette i påmeldingsskjemaet så kan vi tilrettelegge for dette. Våre kurslokaler er dessverre ikke tilpasset rullestolbrukere. Ta gjerne kontakt så kan vi se på hvordan vi kan tilrettelegge for at du kan delta.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med kurs- og øvingslokaleansvarlig på kontoret@bergen.akks.no eller fyll ut dette interesseskjemaet så vil vi ta kontakt med deg!