Musikkleir – sommeren 2024

Fra Musikkleiren sommer 2024. Foto: Ingvild Hægh


Musikkleir – sommeren 2024

Tidspunkt: Mandag 24. – fredag 28. juni,  kl. 10.00 – 15.00
Sted: USF Verftet
Alder: 12-16 år

Musikkleiren er gratis for alle medlemmer.


Om leiren

Musikkleiren er for alle ungdommer mellom 12-16 år som ikke har prøvd å spille et instrument før eller som vil lære seg et nytt instrument. I løpet av 5 dager lærer du deg å spille et instrument. På fredagen arrangerer vi en liten jam session der alle deltakere skal få lov å spille det, de har lært i løpet av uken. I tillegg til å lære seg et nytt instrument deltar man på en masse sosiale aktiviteter, leker og får seg flotte bekjentskaper. Det blir kjempe gøy!

Scroll ned for valg av instrument og påmelding.


Praktisk informasjon

  • Kurset holdes på USF Verftet, 2. etasje.
  • Kurset går over 5 dager med pauser, lunsj og snacks i løpet av dagen.
  • Undervisningen foregår i grupper på 3-4 deltakere.
  • Inkludert i prisen er et instrumentkompendium.
  • På kurslokalet står det tilgjengelig utstyr hver kursdeltaker.

Låtskriverkurs
Vi blir kjent med hvordan man lager en låt: låtoppbygging, tekst og melodi.

Merchworkshop
Vi lager våre egne t-skjorter.

Sceneworkshop
Tips og triks for hvordan få best mulig framføring på konsert.

Jam og konsert
Vi spiller låtene som vi har øvd på sammen. Konserten er uten publikum.


AKKS-kurs for oss med funksjonsnedsettelser

Har du behov for å ha med assistent eller ledsager på kurs, opplys om dette i påmeldingsskjemaet så kan vi tilrettelegge for dette. Om ledsager / assistent skal delta på kurset må de sende inn egen påmelding for dette. Våre kurslokaler er dessverre ikke tilpasset rullestolbrukere. Ta gjerne kontakt så kan vi se på hvordan vi kan tilrettelegge for at du kan delta.


Vilkår

Påmeldingen er bindende. Vi har begrenset med plasser på hvert kurs, og vi har derfor ingen avmeldingsfrist på våre kurs.

Ved innsendt påmelding er man bundet til å betale kursavgiften. Det vil si at kursavgift må betales selv om kursdeltakeren ikke møter opp til kurset eller slutter på kurset. Les våre påmeldingsbetingelser og vår personvernerklæring.Fra Musikkleiren sommer 2024. Foto: Ingvild Hægh


Velg mellom følgende instrumenter

 

Gitar Vokal – PianoTrommer –  Bass

 

Trykk på instrumentet for å komme til side med mer info og påmelding.


Leirledere på musikkleiren


Foto: Rachel Lipitz


Birgitta Alida Hole

Birgitta Alida Hole er vokalist og låtskriver i hennes soloprosjekt Birgitta Alida og spiller i bandet Strange Hellos. Birgitta synes det beste med å være vokalist, er å kunne formidle og få ut følelser. Hun elsker å synge i band og være en del av en kreativ gruppe der man kan jobbe sammen med å skape og framføre musikk. 

Birgitta begynte å spille og lage musikk da hun var barn, og tok timer i piano, fiolin og sang, før hun gikk på musikklinja på Kongsbakken VGS, jazzlinja på Sund Folkehøgskole og tok sin bachelor i jazzvokal på Griegakademiet (UiB). 

Birgitta har vært instruktør i AKKS Bergen i flere år. I år er hun igjen leirleder på musikkleiren og gleder sig til å se masse nye ungdommer som ønsker og liker å spille musikk sammen på tvers av ulike aldersgrupper og musikksmak. 

Birgitta synes det beste med å være instruktør hos AKKS er å se at deltakerne opplever mestring og glede ved musikken, det sterke samholdet som vokser fram og å møte alle de ulike personlighetene og hvordan dette gjenspeiles i sang, spill og musikkpreferanser.  Marie Kristin Dale

Marie Kristin Dale, aka MK, er artist og låtskriver. Hun er mest kjent som frontfigur i bandet MK’s Marvellous Medicine som i 2017 vant Spellemannspris for beste blues-album i 2017.

Marie Kristin har vært instruktør hos AKKS både i Oslo og Bergen. Hun har bred erfaring fra å spille i band og skrive låter. Av sjangere har hun jobbet med mange ulike sjangere som spenner fra alternativ rock, blues, soul, pop, verden og jazz. Hun er en allsidig og kreativ låtskriver, instrumentalist og formidler, som deler det hun har på hjertet gjennom musikk.


Priser 

  • Gratis for medlemmer i AKKS 2024
  • 50 kr. Gratisplass inkl. medlemskap i AKKS 2024
  • 500 kr Kursavgift for alle som ikke ønsker medlemskap i AKKS


Fra Musikkleiren sommer 2024. Foto: Ingvild Hægh


Betaling

En kan betale med faktura, vipps eller bankkort. Faktura vil bli sendt ut første kursdag om man velger dette.

Dersom man velger gratisplass for AKKS-medlemmer og ikke er AKKS-medlem vil man bli etterfakturert medlemskontingenten på kr 50. Om ikke denne betales vil man kunne bli etterfakturert for kurset til ikke-medlemspris.Fra Musikkleiren sommer 2024. Foto: Ingvild Hægh


Er du usikker på nivået ditt eller har andre spørsmål?
Ta gjerne kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no.