GRIP: Introduksjonskurs i lydteknikk – høst 2024

GRIP: Introduksjonskurs i lydteknikk (norsk)

Dato: info kommer
Sted: Bergen Kjøtt
Instruktør: info kommer
Kurspris: 100,- 
Språk: Kurset vil bli ledet på norsk.
Fra 18 år og oppover. 

Ny kursserie i lydteknikk åpner for påmelding i august! Meld din interesse her og få beskjed når påmeldingen åpner!

Bli kjent med hvordan et lydsystem fungerer, rutiner for å sette opp lydutstyr og god praksis for å lage lyd til live-arrangementer! Dette introduksjonskurset gir mulighet for å sette i gang bygging av kompetanse og nettverk innen lydteknikk.

GRIP er åpent for alle over 18 år, og vi understreker vårt mål om å ønske flere kvinner, ikke-binære og transpersoner velkommen i lydteknikerroller i Bergens kulturorganisasjoner. Det er ikke nødvendig med tidligere erfaring.


Instruktør: Info kommer


For oss med funksjonsnedsettelser

Informasjon om tilgjengelighet på Bergen Kjøtt finner du her. Gi oss beskjed hvis du har tilgangsbehov.


Om GRIP

GRIP er en kursserie for å gi flere mulighet til å få praktisk erfaring og ferdigheter innen lydteknikk. Kvinner, ikke-binære og transpersoner er fremdeles sterkt underrepresentert i lydteknikkfeltet, og det ønsker vi å gjøre noe med. Utviklingen av kulturscenen handler ikke bare om å skape et mangfold av forbilder på scenen, men også bak scenen – i produksjon, lys- og lydteknikk, og i alle de andre viktige rollene bak kulissene.

 

GRIP vår 2023 er et samarbeidsprosjekt mellom Bergen Kjøtt, BIT Teatergarasjen, Carte Blanche, AKKS Bergen og lydtekniker Irene Bjørke. GRIP 2023 arrangeres med partnere i Bergen inkludert Borealis – en festival for eksperimentell musikk og Vill Vill Vest og er støttet av Sparebanken Vest, Bergen kommune, Kulturrom, og apap-FEMINIST FUTURES (finansiert av Creative Europe-programmet i EU).


Fra GRIP introkurs, Bergen Kjøtt 2022. Foto: Runa Halleraker