GAIN – produsentkurs for jenter
GAIN er et produsentprosjekt i regi av AKKS Bergen med mål om å øke andelen kvinnelige musikkprodusenter.

Påmelding til høstens kurs vil åpne i løpet av tidlig høst. Vi jobber med høstens kursserie for øyeblikket.

Er du interessert i mer info allerede nå?
Ta kontakt med oss via dette skjemaet eller send en e-post til kontoret@bergen.akks.no.

Interessert i kurs vi har arrangert før? Sjekk ut vårt kursarkiv.

 

Den teknologiske utviklingen har gjort at man i dag kan lage musikk “overalt". På GAIN vil du bli introdusert for et profesjonelt studio, og møte produsenter med ulik bakgrunn. 

På GAIN vil du møte andre jenter som også er interessert i låtskriving og musikkproduksjon. Vi legger opp til et sosialt og kunnskapsrikt kurs!

Du trenger ingen forkunnskaper for å delta. Det viktigste er at du er interessert i musikkproduksjon og/eller låtskriving, og at du ønsker å utvikle deg selv musikalsk og som produsent og/eller låtskriver. Det er også en fordel om du har litt kjennskap til en DAW/musikkprogramvare. 

Om musikkprodusentrollen

En musikkprodusent har ansvaret for blant annet kontroll av innspillingsøkter, musikalsk veiledning av artister, og jobber med innspilling, miksing og mastering.

AKKS Bergen sitt produsentkurs vil gi deg en god introduksjon til produsentens verden. Her får du kjennskap til de tekniske aspektene av en musikkprodusents jobb.

Forkunnskaper

Man trenger ikke noen forkunnskaper, men det er en fordel at du kjenner til, eller produserer musikk, ved bruk av musikkprogramvare (DAW) som f.eks. Ableton Live, Protools, Logic Pro eller Cubase. De fleste programmer har gratis prøveversjoner, som det er mulig å laste ned og teste ut på forhånd, dersom du ønsker det.

Kursene er støttet av Kulturrådet 

Musikkaktivitet for alle

Økonomi skal ikke stå i veien for deltakelse i musikkaktivitet. Er du under 18 år kan du søke om å få redusert pris eller gratisplass på AKKS Bergen sine kurs. Har du Aktivitetskortet, kan dette også benyttes hos oss. Denne ordningen er støttet av Bufdir.