Elektronisk musikkurs – nivå 2

Foto: Johanne Karlsrud

Elektronisk musikkurs- nivå 2

Oppstart tirsdag 6. september og tirsdag 1. november.
Priser fra kr. 2 049. Gratis plasser tilgjengelig for de under 26 år.
Instruktør: Edvard Tronstad

På vårt elektroniske musikkurs får du en praktisk innføring i hvordan produsere egne låter i lydproduksjonsprogrammer som Ableton.

 

Elektronisk musikkurs nivå er for deg som allerede har laget ferdig en sang eller to i Ableton Live, Protools eller tilsvarende musikkprogramvare. Her jobber vi med å finne ditt personlige uttrykk, dele tips og erfaringer. Sammen med de andre deltakerne vil vi utfordre oss selv kreativt og lære av hverandre. Målet er å ferdigstille en låt innen kursslutt.

Alle AKKS sine kurs har fokus på mestringsfølelse og spilleglede, og undervisningen foregår i et trygt miljø i grupper på inntil fire deltakere. På dette kurset må hver deltaker må ha med seg egen bærbar PC med programvare til å arrangere og produsere musikk. Store deler av kurset vil bli lagt opp etter nivået på deltakerne. Nedre aldersgrense på kurset er 15 år.


Praktisk om kurset

 • Inkludert i kursprisen er et kompendium med praktisk info og tips om musikkproduksjon.
 • Hver deltaker må ha med seg hodetelefoner og egen PC med programvare til å arrangere og produsere musikk, også kalt Digital Audio Workstation. Man kan benytte Protools, Cubase eller Ableton Live.  Det er mulig å laste ned gratis demoversjon av Ableton Live som varer i 90 dager. Dersom du ikke har eller ikke har mulighet til å kjøpe programvaren Ableton Live, kan du få en Ableton Live lisens av oss. Ta kontakt med oss.
 • AKKS Bergen har lydkort og Korg Minilogue analog synthesizere som kan brukes under kurset.
 • Undervisningen foregår i grupper på maks 4 deltakere.
 • For å få mest mulig utbytte av kurset anbefaler vi at deltakerne jobber på egenhånd mellom kursdagene.
 • Kurset går over 6 ganger med 1,5 timer undervisning (inkl. pause) hver kursdag.
AKKS-kurs for oss med funksjonsnedsettelser

Har du behov for å ha med assistent eller ledsager på kurs, opplys om dette i påmeldingsskjemaet så kan vi tilrettelegge for dette. Våre kurslokaler er dessverre ikke tilpasset rullestolbrukere. Ta gjerne kontakt så kan vi se på hvordan vi kan tilrettelegge for at du kan delta.Vilkår

Påmeldingen er bindende. Vi har begrenset med plasser på hvert kurs, og vi har derfor ingen avmeldingsfrist på våre kurs.

Ved innsendt påmelding er man bundet til å betale kursavgiften. Det vil si at kursavgift må betales selv om kursdeltakeren ikke møter opp til kurset eller slutter på kurset. Les våre Påmeldingsbetingelser 2022 her, og vår personvernerklæring her!


Septemberkurs- oppstart tirsdag 6. september

Påmeldingsfrist søndag 28. august.
Hver tirsdag: 6.9, 13.9, 20.9, 27.9, 4.10 og 18.10. Ikke kurs i høstferien.

Påmeldingsknapp

Tidspunkt: Kl. 17:30- 19:00.
Kurset holdes på USF Verftet, AKKS-kontorene, 4.etasje.


Novemberkurs

Oppstart tirsdag 1. november. 

Påmeldingsfrist søndag 23. oktober.
Hver tirsdag: 1.11, 8.11, 15.11, 22.11, 29.11 og 6.12.
Tidspunkt: Kl. 17:30- 19:00.
Kurset holdes på USF Verftet, AKKS-kontorene, 4.etasje.Priser dj-, instrument-, vokal- og elektroniskmusikkurs høst 2022

 • kr. 2 049* Kursavgift 15 – 25 år/ student inkl. medlemskap i AKKS 2022
 • kr. 2 249* Kursavgift 26 år eller eldre inkl. medlemskap i AKKS 2022
 • kr. 3 500  Kursavgift om du ikke ønsker medlemskap
  *om du alt er AKKS-medlem, velg kursavgift uten kontingent

Vi har et begrenset antall plasser man kan få gratis eller til redusert pris om man er under 26 år og der familien har begrenset økonomi. For å benytte deg av tilbudet velger du dette i påmeldingsskjemaet. Les mer nederst på siden.
Har du Aktivitetskortet fra Bergen kommune kan dette også benyttes hos oss.

Betaling

En kan betale med faktura, vipps eller bankkort. Faktura vil bli sendt ut første kursdag.Instruktør på eletronisk musikkurs høsten 2022 er Edvard Tronstad.

Edvard Tronstad er en produsent/låtskriver som til vanlig jobber i Lydriket Studio i Bergen. Han har de siste årene arbeidet mye med elektronisk pop og hiphop, og skrevet låter med blant andre KAMARA, iris, og Zupermaria. Som mange produsenter kan han gjøre litt av alt, og har erfaring med blant annet recording, beat-making, pop-produksjon, miksing og låtskriving. I tillegg til å eksprimentere med lyd og uttrykk på datamaskinen, har Edvard gitar som hovedinstrument. 

 

På kurset i elektronisk musikk vil Edvard la deltakere fokusere på den musikken de selv elsker og prøve å gi dem ny kunnskap og nye verktøy til å utvikle seg.Musikkaktivitet for alle

AKKS Bergen ønsker ikke at økonomi skal stå i veien for deltakelse på våre kurs. Vi har derfor et begrenset antall plasser man kan få gratis eller til redusert pris om man er under 26 år og der familien har begrenset økonomi. For å benytte deg av tilbudet velger du dette i påmeldingsskjemaet.
Har du Aktivitetskortet fra Bergen kommune kan dette også benyttes hos oss.

Benytter man seg av en av våre gratisplasser dekket av Bufdir eller Bergen kommunes aktivitetskort er det gratis å låne instrument.

Har du spørsmål ta kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no.

Denne ordningen er støttet av BUFDIR, Barne-, ungdoms- og familiedirektoratets nasjonale tilskuddsordning for å inkludere barn og unge.

 


 

Er du usikker på nivået ditt eller har andre spørsmål?
Ta gjerne kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no.