DJ-kurs for viderekommende

DJ-kurs for viderekommende

Oppstart tirsdag 5. september og 31. oktober
Priser fra kr. 2 049. Muligheter for gratisplasser, se lenger ned.
Instruktør: Karoline Hegrenes

Dypdykk ned i DJ-rollen på vårt kurs!

DJ-kurs for viderekommende er for deg som kan det grunnleggende og er på jakt etter å videreutvikle kunnskapene dine. Her jobber vi med å dyrke fram egen sound og går dypere inn i den kreative rollen som DJ. Man bør ha kjennskap til BPM og hvordan beatmikse for å delta på dette kurset.

Alle AKKS sine kurs har fokus på mestringsfølelse og spilleglede, og undervisningen foregår i et trygt miljø i grupper på tre deltakere. For å få mest mulig utbytte av kurset anbefaler vi at man øver mellom kursdagene.

Dette kurset har en nedre aldersgrense på 15 år.

Er du nybegynner? Les mer om vårt nybegynnerkurs.

Praktisk om kurset

  • Inkludert i kursprisen er et kompendium med praktisk info og øvelser om dj-ing.
  • Ta med en minnepinne med 10 låter i noelunde samme sjanger og tempo. Det er en fordel om du har med egen datamaskin på første kurs med nedlastet Rekordbox software fra rekordbox.com.
  • Undervisningen foregår i grupper på maks 3 deltakere, hvor deltakerne deler på et sett.
  • Kurset går over 6 ganger med 1,5 timer undervisning (inkl. pause) hver kursdag.
  • Det er mulig å øve gratis i AKKS sine øvingslokaler mellom kursdagene, mandag til fredag før kl. 17.00 og i helgene for kursdeltakerne. Her får man mulighet til å øve på egenhånd på opprigget sett.

AKKS-kurs for oss med funksjonsnedsettelser

Har du behov for å ha med assistent eller ledsager på kurs, opplys om dette i påmeldingsskjemaet så kan vi tilrettelegge for dette. Om ledsager / assistent skal delta på kurset må de sende inn egen påmelding for dette. Våre kurslokaler er dessverre ikke tilpasset rullestolbrukere. Ta gjerne kontakt så kan vi se på hvordan vi kan tilrettelegge for at du kan delta.

Vilkår

Påmeldingen er bindende. Vi har begrenset med plasser på hvert kurs, og vi har derfor ingen avmeldingsfrist på våre kurs.

Ved innsendt påmelding er man bundet til å betale kursavgiften. Det vil si at kursavgift må betales selv om kursdeltakeren ikke møter opp til kurset eller slutter på kurset. Les våre påmeldingsbetingelser og vår personvernerklæring.


Septemberkurs – Oppstart tirsdag 5. september (avlyst)

Tirsdager 05.09, 12.09, 19.09, 26.09, 03.10, 17.10
Kl. 19:30-21:00
Kurset holdes på USF Verftet, 2. etasje i AKKS sine øvingslokaler.

 

Novemberkurs – Oppstart tirsdag 31. oktober

Tirsdager 31.10, 07.11, 14.11, 21.11, 28.11, 05.12
Kl. 19:30-21:00
Kurset holdes på USF Verftet, 2. etasje i AKKS sine øvingslokaler.


Instruktør på DJ-kurs i september er Karina Sletten

Karina Sletten (aka DJ Toyota) begynte å spille på utestedet Maksitaksi i Oslo. Hennes bakgrunn fra radio fikk henne inn i DJ-ing med et utgangspunkt i å fortelle historier gjennom musikken, og hun har spilt mange sjangre, men for tiden mest elektronisk musikk. Karina er utdannet kunstner fra Kunthøgskolen i Oslo, og bruker DJ-ing aktivt i sin lydkunst og er engasjert i å lære mer om hvordan utstyret er satt sammen. Blant annet har hun vært med i dj-kollekivene uglygrrls og Femme Brutal, og spilt på steder som BLÅ, Kafé Hærverk, Café Opera, og nylig Lokal Bar i Trondheim.

Musikkaktivitet for alle

AKKS Bergen ønsker ikke at økonomi skal stå i veien for deltakelse på våre kurs. Vi har derfor et begrenset antall plasser man kan få gratis eller til redusert pris om man er under 26 år og der familien har begrenset økonomi. For å benytte deg av tilbudet velger du dette i påmeldingsskjemaet.
Har du Aktivitetskortet fra Bergen kommune kan dette også benyttes hos oss. Les mer om aktivitetkortet her!

Benytter man seg av en av våre gratisplasser dekket av Bufdir eller Bergen kommunes aktivitetskort er det gratis å låne instrument.

Har du spørsmål ta kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no.

Denne ordningen er støttet av BUFDIR, Barne-, ungdoms- og familiedirektoratets nasjonale tilskuddsordning for å inkludere barn og unge.

Priser

  • kr. 2 049* Kursavgift 15 – 25 år/ student inkl. medlemskap i AKKS 2023
  • kr. 2 249* Kursavgift 26 år eller eldre inkl. medlemskap i AKKS 2023
  • kr. 3 500  Kursavgift om du ikke ønsker medlemskap
    *om du alt er AKKS-medlem, velg kursavgift uten kontingent

Vi har et begrenset antall plasser man kan få gratis eller til redusert pris om man er under 26 år og der familien har begrenset økonomi. For å benytte deg av tilbudet velger du dette i påmeldingsskjemaet. Har du Aktivitetskortet fra Bergen kommune kan dette også benyttes hos oss. Velg dette i påmeldingsskjemaet.

Betaling

En kan betale med faktura, vipps eller bankkort. Faktura vil bli sendt ut første kursdag om man velger dette.

Dersom man velger kursavgift for AKKS-medlemmer og ikke er AKKS-medlem vil man bli etterfakturert medlemskontingenten på kr 50. Om ikke denne betales vil man kunne bli etterfakturert for kurset til ikke-medlemspris.


Er du usikker på nivået ditt eller har andre spørsmål?
Ta gjerne kontakt med oss på kontoret@bergen.akks.no.