Velkommen på sommerkurs hos AKKS Bergen! ☀️

Velkommen på sommerkurs hos AKKS Bergen!

I juli blir det 4-dagers sommerkurs i vokal, elgitar, piano, trommer og DJ for ungdom som går i 8. – 10. klasse (13-16 år). Kursene holdes i våre lokaler på USF Verftet og går mandag 5. – torsdag 8. juli. Kursene er gratis, og det vil bli servert lunsj hver dag.
I løpet av dagene vil vi bli kjent med instrumentet og spille ulike låter. Det blir et sosialt og lærerikt kurs med fokus på spilleglede og mestringsfølelse. Vi gleder oss! 
Kursene er støttet av Bergen kommune og er en del av deres satsing på sommeraktiviteter denne sommeren med bakgrunn i midler fra Utdanningsdirektoratet. AKKS Bergen er en av mange ulike aktører i Bergen som har jobbet sammen for å lage et aktivitetstilbud for barn og unge sommeren 2021.